Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avasallante Lapso Franco Cannabiense
Normal Tactiek Fusiion
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
18.8 gemiddelde waardering 26.8
poor Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


11e minuut.
Hasenbichler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topolansky. Hasenbichler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hasenbichler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Villarreal kan de bal niet met de borst controleren. Villarreal draait met de bal, schiet en ... Esquibel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avasallante Lapso - Franco Cannabiense 0:1

14e minuut.
Inworp. Hasenbichler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Legaspi rent richting de bal. Legaspi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avasallante Lapso - Franco Cannabiense 1:1

16e minuut.
Jeremiás passt de bal met de wreef. Roberti is nu in balbezit. Roberti speelt de bal door. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Villarreal heeft problemen om de bal te vangen. Villarreal passt de bal zonder na te denken. Fuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuster draait met de bal, schiet en ... Esquibel probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Legaspi bereikt de bal nog maar net als eerste. Legaspi geeft de bal voor. Sanjana is nu in balbezit. Sanjana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avasallante Lapso - Franco Cannabiense 2:1

38e minuut.
Bohorquez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Negrete komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Kolberg met een sublieme pass. Kolberg kopt de bal weg. Daar is Hasenbichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeremiás geeft de bal voor. Fuster kopt de bal weg. Esquibel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villarreal rent richting de bal. Villarreal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avasallante Lapso - Franco Cannabiense 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avasallante Lapso 47%, Franco Cannabiense 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avasallante Lapso - Franco Cannabiense 2:2

68e minuut.
Welker is nu in balbezit. Welker speelt de bal door. Klungelig pakt Sténeri de bal. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Esquibel trapt de bal weg van het doel. Kolberg kopt de bal weg. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal verovert de bal door een tackle van achteren. Villarreal schiet op doel. Esquibel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Legaspi bereikt de bal nog maar net als eerste. Welker onderschept slim de pass. Welker geeft een hoge lob. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avasallante Lapso 64%, Franco Cannabiense 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avasallante Lapso - Franco Cannabiense 2:2