Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cuchukas FC Cassiopeia
Julio 3 Tactiek Gamma Cass
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 55.5
matig Schieten uitstekend
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Daar is Cienfuegos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oved onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bełkowski zal de hoekschop nemen. Oved springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - FC Cassiopeia 0:1

13e minuut.
Flis passt de bal zonder na te denken. Alhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oved krijgt een gele kaart. Alhaus raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Alhaus kan niet meer verder spelen. Cassera komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Bełkowski is nu in balbezit. Flis rent richting de bal. Flis passt de bal met de wreef. Oved is nu in balbezit. Oved draait met de bal, schiet en ... Echeto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Bełkowski geeft een lange en hoge pass. Brunmayr kopt de bal weg. Daar is Trieb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oved is nu in balbezit. Oved draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - FC Cassiopeia 0:2

28e minuut.
Stábile kopt de bal weg. Bełkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polychroniou. Polychroniou krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Echeto probeert naar een medespeler te passen. Gdeszyński kopt de bal weg. Goluska rent richting de bal. Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunmayr geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Brunmayr verovert de bal door een tackle van achteren. Brunmayr met een sublieme pass. Goluska rent richting de bal. Goluska schiet op doel. Echeto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Goluska is nu in balbezit. Goluska passt de bal zonder na te denken. Antunez is nu in balbezit. Flis onderschept slim de pass. Flis draait met de bal, schiet en ... Echeto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuchukas 64%, FC Cassiopeia 36%.
cuchukas - FC Cassiopeia 0:2

52e minuut.
Lama rent richting de bal. Lama passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brunmayr de bal. Oved is nu in balbezit. Oved schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gómez Jaramillo kopt de bal weg. Flis is nu in balbezit. Flis geeft een lange en hoge pass. Goluska krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lama kopt de bal weg. Bełkowski rent richting de bal. Bełkowski passt de bal in één keer door. Oved rent richting de bal. Oved draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gdeszyński rent richting de bal. Gdeszyński geeft een hoge lob. Oved rent richting de bal. Oved haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - FC Cassiopeia 0:3

80e minuut.
Brunmayr probeert naar een medespeler te passen. Arsakis is nu in balbezit. Arsakis passt de bal in één keer door. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuchukas 52%, FC Cassiopeia 48%.
cuchukas - FC Cassiopeia 0:3