Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jacramr Once Caldas
jac1 Tactiek Defend
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 17.6
very good Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Mora de bal. Babayev is nu in balbezit. Babayev passt de bal zonder na te denken. Gazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Vásárhelyi passt de bal in één keer door. Visbal is nu in balbezit. Visbal met een sublieme pass. Gazal rent richting de bal. Gazal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Chavarro verovert de bal door een tackle van achteren. Babayev onderschept slim de pass. Gazal rent richting de bal. Babayev rent richting de bal. Babayev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Pizzoni rent richting de bal. Pizzoni geeft een hoge lob. Jurado kopt de bal weg. Klungelig pakt Gazal de bal. Gazal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jacramr - Once Caldas 1:0

22e minuut.
Pizzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzoni geeft de bal voor. Gazal kopt de bal weg. Babayev rent richting de bal. Babayev draait met de bal, schiet en ... Alcalá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
jacramr - Once Caldas 2:0

24e minuut.
Gaitán is nu in balbezit. Chavarro verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarro passt de bal in één keer door. Babayev rent richting de bal. Babayev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gaitán rent richting de bal. Gaitán passt de bal in één keer door. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Visbal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jachacz kopt de bal weg. Gazal rent richting de bal. Gazal haalt uit met een fantastische trap. Roa probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Roa geeft de bal voor. Inworp. Mesa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Visbal geeft een hoge lob. Gazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazal passt de bal in één keer door. Babayev heeft problemen om de bal te vangen. Babayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Pizzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzoni geeft een hoge lob. Gazal kopt de bal weg. Babayev heeft problemen om de bal te vangen. Babayev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jacramr 45%, Once Caldas 55%.
jacramr - Once Caldas 2:0

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Visbal neemt de hoekschop. Roa heeft problemen om de bal te vangen. Gazal verovert de bal door een tackle van achteren. Gazal schiet op doel. Alcalá verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Gazal rent richting de bal. Gazal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Natouri geeft een lange en hoge pass. Vásárhelyi kopt de bal weg. Daar is Chavarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jachacz geeft de bal voor. Gazal springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pizzoni speelt de bal door. Visbal is nu in balbezit. Visbal passt de bal zonder na te denken. Babayev is nu in balbezit. Babayev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Jachacz speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mora met de inworp. Rosas is nu in balbezit. Rosas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Babayev is nu in balbezit. Babayev geeft een lange en hoge pass. Gazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jacramr - Once Caldas 3:0

79e minuut.
Mesa geeft een hoge lob. Gazal kopt de bal weg. Babayev rent richting de bal. Gazal rent richting de bal. Gazal draait met de bal, schiet en ... Alcalá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
jacramr - Once Caldas 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jacramr 36%, Once Caldas 64%.
jacramr - Once Caldas 4:0