Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-12 01:25
  • Competitiewedstrijd: Primera C.07
  • Stadion: Mechita Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2843
Mechita Testing Online
1 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


45e minuut.
Angarita probeert naar een medespeler te passen. Durden rent richting de bal. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Angarita de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mechita 46%, Testing Online 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mechita - Testing Online 0:0

48e minuut.
Nieves geeft een lange en hoge pass. Sanz speelt de bal door. Angarita speelt de bal door. Preciado rent richting de bal. Preciado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nieves kopt de bal weg. Klungelig pakt Preciado de bal. Lancheros bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves verovert de bal door een tackle van achteren. Nieves draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mechita - Testing Online 1:0

66e minuut.
Aponte geeft de bal voor. Angarita rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montenegro. Montenegro krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Angarita met een sublieme pass. Peñuela is nu in balbezit. Peñuela met een sublieme pass. Nieves is nu in balbezit. Nieves schiet op doel. Sanz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mechita - Testing Online 2:0

78e minuut.
Gacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacha geeft de bal voor. Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo haalt uit met een fantastische trap. Chitiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mechita 27%, Testing Online 73%.
Mechita - Testing Online 2:0