Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC-aurora Alianza lima corazon 73
calla perro 6 Tactiek nuevo
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 69.5
solid Schieten outstanding
very good Passen outstanding
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina geeft de bal voor. Barrantes is nu in balbezit. Barrantes geeft een lange en hoge pass. Kızıldemir krijgt zijn hoofd ertegen. Maričić bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Yücetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton is nu in balbezit. Yücetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap. Šurbatović bokst de bal weg.

16e minuut.
Siewierski passt de bal in één keer door. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru geeft een lange en hoge pass. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap. Šurbatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Regulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar probeert naar een medespeler te passen. Isierte is nu in balbezit. Isierte geeft een hoge lob. Lemetsaar maakt een snoekduik en kopt de bal. Šurbatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Bolton heeft problemen om de bal te vangen. Bolton geeft de bal voor. Isierte bereikt de bal nog maar net als eerste. Isierte geeft de bal voor. Yücetürk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Regulewicz passt de bal in één keer door. Siewierski rent richting de bal. Siewierski passt de bal met de wreef. Yücetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetürk schiet op doel. Šurbatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bolton rent richting de bal. Bolton passt de bal zonder na te denken. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Alianza lima corazon 73 0:1

36e minuut.
Bolton rent richting de bal. Bolton passt de bal zonder na te denken. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ... Šurbatović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Alianza lima corazon 73 0:2

41e minuut.
Bolton is nu in balbezit. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton is nu in balbezit. Bolton geeft een lange en hoge pass. Yücetürk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Castillo probeert de bal aan de voet te houden. Isierte probeert naar een medespeler te passen. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap. Šurbatović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Alianza lima corazon 73 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC-aurora 65%, Alianza lima corazon 73 35%.
AC-aurora - Alianza lima corazon 73 0:3

72e minuut.
Stella geeft een lange en hoge pass. Inworp. Isierte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemetsaar rent richting de bal. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap. Šurbatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Olivera verovert de bal door een tackle van achteren. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski speelt de bal door. Yücetürk rent richting de bal. Yücetürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski passt de bal met de wreef. Yücetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetürk schiet op doel. Šurbatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC-aurora 66%, Alianza lima corazon 73 34%.
AC-aurora - Alianza lima corazon 73 0:3