Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sentinels Virtualis EFV
Normal Tactiek D1
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 47.3
very good Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Specogna rent richting de bal. Specogna met een sublieme pass. Muńoz heeft problemen om de bal te vangen. Muńoz geeft een lange en hoge pass. Zampardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Fenech geeft de bal voor. Velásquez rent richting de bal. Velásquez geeft een hoge lob. Rivera rent richting de bal. Rivera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Fenech geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Komoróczy de bal. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampardo haalt uit met een fantastische trap. Waligóra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - Virtualis EFV 1:0

31e minuut.
Specogna geeft een hoge lob. Klungelig pakt Costantino de bal. Mejía speelt de bal door. Fenech is nu in balbezit. Fenech geeft een hoge lob. Waligóra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zampardo rent richting de bal. Zampardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - Virtualis EFV 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sentinels 44%, Virtualis EFV 56%.
Sentinels - Virtualis EFV 2:0

46e minuut.
Pîrvu controleert de bal met de borst. Pîrvu geeft een hoge lob. Rejski probeert naar een medespeler te passen. Mateos is nu in balbezit. Mateos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daza komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Fenech draait met de bal, schiet en ... Muńoz geeft de bal voor. Zampardo is nu in balbezit. Zampardo schiet op doel. Waligóra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - Virtualis EFV 3:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meza komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Muńoz is nu in balbezit. Muńoz probeert naar een medespeler te passen. Zampardo is nu in balbezit. Zampardo haalt uit met een fantastische trap. Komoróczy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nebegleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebegleras probeert naar een medespeler te passen. Venugopal is nu in balbezit. Rivera rent richting de bal. Rivera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Muńoz kopt de bal weg. Costantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampardo verovert de bal door een tackle van achteren. Zampardo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Balbuena geeft een lange en hoge pass. Colţan onderschept slim de pass. Mateos is nu in balbezit. Mateos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Mejía passt de bal met de wreef. Zampardo rent richting de bal. Arenas begaat een overtreding. Arenas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sentinels 34%, Virtualis EFV 66%.
Sentinels - Virtualis EFV 3:0