Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perú F.C. River Ranas
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


7e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Zúńiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cubillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo onderschept slim de pass. Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez passt de bal zonder na te denken. Cubillas rent richting de bal. Cubillas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

25e minuut.
Daar is Terry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio rent richting de bal. Bolaños onderschept slim de pass. Bolaños haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú F.C. - River Ranas 1:0

28e minuut.
Clavijo met een sublieme pass. Bolaños is nu in balbezit. Terry is nu in balbezit. Terry draait met de bal, schiet en ... Cardozo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zúńiga zal de hoekschop nemen. Villanueva springt en kopt de bal. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villanueva zal de hoekschop nemen. Osorio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolaños. Bolaños krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú F.C. 39%, River Ranas 61%.
Perú F.C. - River Ranas 1:0

51e minuut.
Durand bereikt de bal nog maar net als eerste. Durand passt de bal zonder na te denken. Zúńiga geeft de bal voor. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vegas geeft een lange en hoge pass. Quevedo rent richting de bal. Quevedo geeft een lange en hoge pass. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio speelt de bal door. Casas rent richting de bal. Cubillas verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cardozo geeft een lange en hoge pass. Villanueva is nu in balbezit. Pizarro begaat een overtreding. Villanueva raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Villanueva kan niet meer verder spelen. Montenegro komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo passt de bal zonder na te denken. Bolaños is nu in balbezit. Bolaños draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perú F.C. - River Ranas 2:0

85e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Cortez geeft een lange en hoge pass. Saravia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cubillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú F.C. - River Ranas 2:1

87e minuut.
Rengifo passt de bal zonder na te denken. Zúńiga is nu in balbezit. Zúńiga passt de bal in één keer door. Terry rent richting de bal. Terry haalt uit met een fantastische trap. Fiestas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú F.C. 36%, River Ranas 64%.
Perú F.C. - River Ranas 2:1