Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BBC Grill Burger fc
BBC Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
34.3 gemiddelde waardering 20.5
adequate Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen poor


9e minuut.
Kadak kopt de bal weg. Achebe rent richting de bal. Achebe probeert naar een medespeler te passen. Kopitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopitar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - Burger fc 1:0

12e minuut.
Adinachukwu passt de bal zonder na te denken. Zalyalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalyalov probeert naar een medespeler te passen. Kopitar rent richting de bal. Kopitar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - Burger fc 2:0

14e minuut.
Kondaponi passt de bal met de wreef. Adinachukwu rent richting de bal. Adinachukwu met een sublieme pass. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe haalt uit met een fantastische trap. Eguavoen bokst de bal weg.

26e minuut.
Almanga geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kopitar de bal onder controle te krijgen. Adigun is nu in balbezit. Kopitar onderschept slim de pass. Kopitar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - Burger fc 3:0

36e minuut.
Achebe rent richting de bal. Achebe passt de bal in één keer door. Kopitar rent richting de bal. Kopitar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - Burger fc 4:0

37e minuut.
Achebe rent richting de bal. Achebe speelt de bal door. Kopitar is nu in balbezit. Kopitar haalt uit met een fantastische trap. Eguavoen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - Burger fc 5:0

41e minuut.
Achebe is nu in balbezit. Achebe speelt de bal door. Kopitar rent richting de bal. Kopitar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - Burger fc 6:0

41e minuut.
Klungelig pakt Amokachi de bal. Kondaponi rent richting de bal. Kondaponi passt de bal met de wreef. Daar is Achebe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achebe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BBC Grill 37%, Burger fc 63%.
BBC Grill - Burger fc 6:0

46e minuut.
Orczyk komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Oruma is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casmir. Oruma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oruma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Adigun de bal. Achebe rent richting de bal. Achebe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Adeshina geeft de bal voor. Zalyalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Adeshina zijn tegenspeler op de grond. Adeshina is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

61e minuut.
Kadak onderschept slim de pass. Kadak met een sublieme pass. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe geeft een lange en hoge pass. Kopitar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - Burger fc 7:0

64e minuut.
Kondaponi is nu in balbezit. Kazantsev onderschept slim de pass. Kazantsev geeft de bal voor. Achebe is nu in balbezit. Achebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - Burger fc 8:0

65e minuut.
Achebe is nu in balbezit. Adinachukwu rent richting de bal. Achebe onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kadak neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Eguavoen bokst de bal weg.

68e minuut.
Omodiagbe verovert de bal door een tackle van achteren. Zalyalov rent richting de bal. Zalyalov speelt de bal door. Kopitar rent richting de bal. Kopitar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Eguavoen trapt de bal weg. Zalyalov kopt de bal weg. Kopitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopitar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Adinachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadak onderschept slim de pass. Ekhosuehi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ekhosuehi krijgt een gele kaart. Kadak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Omodiagbe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - Burger fc 9:0

71e minuut.
Ozurumba rent richting de bal. Zalyalov verovert de bal door een tackle van achteren. Zalyalov probeert naar een medespeler te passen. Kopitar rent richting de bal. Kopitar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Adigun trapt de bal weg van het doel. Zalyalov kopt de bal weg. Achebe is nu in balbezit. Achebe draait met de bal, schiet en ... Eguavoen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - Burger fc 10:0

82e minuut.
Zalyalov passt de bal zonder na te denken. Omodiagbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Omodiagbe probeert naar een medespeler te passen. Achebe is nu in balbezit. Achebe geeft een hoge lob. Eguavoen bokst de bal weg. Kopitar is nu in balbezit. Kopitar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - Burger fc 11:0

83e minuut.
Amokachi speelt de bal door. Klungelig pakt Kondaponi de bal. Kopitar is nu in balbezit. Kopitar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Oruma geeft de bal voor. Zalyalov is nu in balbezit. Zalyalov probeert naar een medespeler te passen. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BBC Grill 29%, Burger fc 71%.
BBC Grill - Burger fc 11:0