Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EMINENCE FC Stevies FC
343 Tactiek Attack
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 24.3
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen average
average Verdedigen average


7e minuut.
Ogbeche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badea met een sublieme pass. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Layeni de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ogbeche neemt de hoekschop. Ndah rent richting de bal. Świerad verovert de bal door een tackle van achteren. Świerad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EMINENCE FC - Stevies FC 1:0

11e minuut.
Badea kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaku de bal. Kaku passt de bal zonder na te denken. Świerad is nu in balbezit. Świerad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Idahor met een harde bal richting middenveld. Badea kopt de bal weg. Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad draait met de bal, schiet en ... Idahor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ademola controleert de bal met de borst. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos met een sublieme pass. Klungelig pakt Świerad de bal. Świerad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ogbeche speelt de bal door. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku speelt de bal door. Carvalho is nu in balbezit. Carvalho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dodos met een sublieme pass. Ogbeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbeche passt de bal met de wreef. Świerad rent richting de bal. Świerad draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Igweonu probeert naar een medespeler te passen. Dombraye is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Onwuachi. Onwuachi krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Uche rent richting de bal. Carvalho onderschept slim de pass. Carvalho probeert naar een medespeler te passen. Świerad heeft problemen om de bal te vangen. Świerad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kaku speelt de bal door. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Aminu rent richting de bal. Świerad onderschept slim de pass. Świerad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMINENCE FC 27%, Stevies FC 73%.
EMINENCE FC - Stevies FC 1:0

71e minuut.
Onwuachi geeft de bal voor. Lambert heeft problemen om de bal te vangen. Halas probeert naar een medespeler te passen. Świerad rent richting de bal. Świerad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Badea met een sublieme pass. Kaku rent richting de bal. Świerad is nu in balbezit. Kaku rent richting de bal. Kaku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Carvalho met een sublieme pass. Layeni is nu in balbezit. Świerad onderschept slim de pass. Świerad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EMINENCE FC - Stevies FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMINENCE FC 39%, Stevies FC 61%.
EMINENCE FC - Stevies FC 2:0