Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beli Orlovi Futog Soko Kikinda
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 21.6
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Krstin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pekez de bal. Pekez passt de bal met de wreef. Rajković rent richting de bal. Rajković met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Beli Orlovi Futog - Soko Kikinda 0:1

30e minuut.
Mrdak rent richting de bal. Mrdak geeft een lange en hoge pass. Hadži Marković kopt de bal weg. Blagojev rent richting de bal. Blagojev draait met de bal, schiet en ... Živković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Asani de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trninić neemt de hoekschop. Živković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blagojev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beli Orlovi Futog - Soko Kikinda 1:1

40e minuut.
Kurbegović is nu in balbezit. Kurbegović geeft een lange en hoge pass. Asani heeft problemen om de bal te vangen. Blagojev is nu in balbezit. Blagojev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beli Orlovi Futog - Soko Kikinda 2:1

42e minuut.
Živanov met een snelle inworp. Krstin rent richting de bal. Krstin passt de bal zonder na te denken. Blagojev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blagojev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beli Orlovi Futog - Soko Kikinda 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beli Orlovi Futog 59%, Soko Kikinda 41%.
Beli Orlovi Futog - Soko Kikinda 3:1

62e minuut.
Krstin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujković passt de bal met de wreef. Dimić rent richting de bal. Dimić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zmaj geeft een hoge lob. Inworp. Teodorović met een snelle inworp. Trninić is nu in balbezit. Trninić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blagojev is nu in balbezit. Blagojev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beli Orlovi Futog - Soko Kikinda 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beli Orlovi Futog 42%, Soko Kikinda 58%.
Beli Orlovi Futog - Soko Kikinda 4:1