Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beli Orlovi Kraljevo Dunav Obrenovac
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Zrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sovilj met een sublieme pass. Vučićević rent richting de bal. Vučićević schiet op doel. Dogančević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beli Orlovi Kraljevo - Dunav Obrenovac 1:0

22e minuut.
Sladić onderschept slim de pass. Višnjić rent richting de bal. Hadži Marković rent richting de bal. Višnjić is nu in balbezit. Višnjić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hadži Marković onderschept slim de pass. Hadži Marković probeert naar een medespeler te passen. Višnjić is nu in balbezit. Rašeta rent richting de bal. Rašeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beli Orlovi Kraljevo - Dunav Obrenovac 1:1

37e minuut.
Hadži Marković probeert de bal aan de voet te houden. Vujošević rent richting de bal. Sovilj verovert de bal door een tackle van achteren. Sovilj draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jovović de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beli Orlovi Kraljevo 50%, Dunav Obrenovac 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beli Orlovi Kraljevo - Dunav Obrenovac 1:1

47e minuut.
Nikodijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikodijević geeft een hoge lob. Jovović kan de bal niet met de borst controleren. Vučićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučićević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Selena is nu in balbezit. Rašeta is nu in balbezit. Selena begaat een overtreding. Selena krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Vujošević rent richting de bal. Nikodijević onderschept slim de pass. Nikodijević geeft een hoge lob. Vučićević is nu in balbezit. Vučićević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sladić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sovilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sovilj geeft een hoge lob. Nikodijević kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perutović neemt de hoekschop. Kruščić heeft problemen om de bal te vangen. Višnjić rent richting de bal. Višnjić haalt uit met een fantastische trap. Tapušković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perutović neemt de hoekschop. Kruščić heeft problemen om de bal te vangen. Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Višnjić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beli Orlovi Kraljevo 55%, Dunav Obrenovac 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beli Orlovi Kraljevo - Dunav Obrenovac 1:1