Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-03 19:19
  • Competitiewedstrijd: III Liga.07
  • Stadion: FC W Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2913
FC W Jedinstvo Trebinje
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Banović is nu in balbezit. Žarković rent richting de bal. Žarković probeert naar een medespeler te passen. Egić bereikt de bal nog maar net als eerste. Egić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Čvarkov is nu in balbezit. Čvarkov speelt de bal door. Banović bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković verovert de bal door een tackle van achteren. Žarković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Petrić geeft de bal voor. Inworp. Božović met een snelle inworp. Žarković rent richting de bal. Žarković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kondić rent richting de bal. Žarković verovert de bal door een tackle van achteren. Žarković probeert naar een medespeler te passen. Čvarkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvarkov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W 50%, Jedinstvo Trebinje 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC W - Jedinstvo Trebinje 0:0

54e minuut.
Petrić is nu in balbezit. Petrić passt de bal in één keer door. Kljajević rent richting de bal. Ikonić verovert de bal door een tackle van achteren. Ikonić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Banović met een sublieme pass. Dubljević is nu in balbezit. Dubljević met een sublieme pass. Ikonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Žarković kopt de bal weg. Janjetović rent richting de bal. Egić bereikt de bal nog maar net als eerste. Egić draait met de bal, schiet en ... Radmanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W - Jedinstvo Trebinje 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W 44%, Jedinstvo Trebinje 56%.
FC W - Jedinstvo Trebinje 0:1