Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Banja Luka FK Zelembaći
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Babović verovert de bal door een tackle van achteren. Babović geeft de bal voor. Vuksanović kopt de bal weg. Trivunović is nu in balbezit. Trivunović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pavkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Zrnić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Popivoda zal de hoekschop nemen. Gaćeša bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćeša haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Gudelj geeft de bal voor. Inworp. Zavišić met een snelle inworp. Bogojević rent richting de bal. Bogojević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Babović heeft problemen om de bal te vangen. Gaćeša rent richting de bal. Gaćeša geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vuksanović de bal. Vuksanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Šestić met een harde bal richting middenveld. Bogojević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaćeša. Gaćeša krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Zrnić controleert de bal met de borst. Vuksanović is nu in balbezit. Trivunović rent richting de bal. Vuksanović rent richting de bal. Vuksanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gudelj trapt de bal weg. Trivunović kopt de bal weg. Zrnić kan de bal niet met de borst controleren. Vuksanović is nu in balbezit. Vuksanović draait met de bal, schiet en ... Pavkov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - FK Zelembaći 0:1

38e minuut.
Radaljac met de inworp. Bogojević is nu in balbezit. Vermezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogojević onderschept slim de pass. Bogojević geeft de bal voor. Šestić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ćulum geeft de bal voor. Jorović met een sublieme pass. Luković is nu in balbezit. Bogojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogojević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Banja Luka 52%, FK Zelembaći 48%.
Real Banja Luka - FK Zelembaći 0:1

46e minuut.
Gaćeša probeert naar een medespeler te passen. Daar is Higl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higl probeert naar een medespeler te passen. Bogojević rent richting de bal. Bogojević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Jorović probeert naar een medespeler te passen. Gudelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudelj geeft de bal voor. Vuksanović is nu in balbezit. Vuksanović draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Vermezović onderschept slim de pass. Jorović verovert de bal door een tackle van achteren. Jorović passt de bal in één keer door. Luković rent richting de bal. Luković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gaćeša kopt de bal weg. Vuksanović heeft problemen om de bal te vangen. Kiš is nu in balbezit. Vuksanović onderschept slim de pass. Vuksanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Inworp. Ćulum met de inworp. Babović controleert de bal met de borst. Babović probeert naar een medespeler te passen. Kiš onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Radaljac probeert de bal met de borst te controleren. Radaljac probeert naar een medespeler te passen. Higl heeft problemen om de bal te vangen. Vuksanović rent richting de bal. Vuksanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gudelj is nu in balbezit. Gudelj geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Janjušević de bal. Luković rent richting de bal. Luković draait met de bal, schiet en ... Paal! Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević geeft een lange en hoge pass. Daar is Popivoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jorović is nu in balbezit. Jorović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Banja Luka 60%, FK Zelembaći 40%.
Real Banja Luka - FK Zelembaći 0:1