Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crvena Zvezda Đakovica FK Milan(Mirijevo)
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Vasović met een harde bal richting middenveld. Velimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Antonić zijn tegenspeler op de grond. Antonić krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Tabaković kopt de bal weg. Klungelig pakt Paspalj de bal. Antonić begaat een overtreding. Antonić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

21e minuut.
Paskaljević geeft een lange en hoge pass. Vučićević rent richting de bal. Vučićević speelt de bal door. Paspalj rent richting de bal. Paspalj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vučićević is nu in balbezit. Velimirović is nu in balbezit. Velimirović passt de bal met de wreef. Vujin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cicvarić is nu in balbezit. Cicvarić met een sublieme pass. Klungelig pakt Vučićević de bal. Ranđelović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranđelović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Đakovica 39%, FK Milan(Mirijevo) 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crvena Zvezda Đakovica - FK Milan(Mirijevo) 0:0

66e minuut.
Cicvarić passt de bal zonder na te denken. Piger is nu in balbezit. Ranđelović onderschept slim de pass. Ranđelović haalt uit met een fantastische trap. Vujačić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Đakovica 42%, FK Milan(Mirijevo) 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crvena Zvezda Đakovica - FK Milan(Mirijevo) 0:0