Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Копчић Поље Soko Zvornik
Паплацкоусрцу Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 20.1
adequate Schieten weak
very good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Vidović probeert naar een medespeler te passen. Praena rent richting de bal. Praena speelt de bal door. Binić bereikt de bal nog maar net als eerste. Binić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klungelig pakt Makarić de bal. Makarić probeert naar een medespeler te passen. Kadija bereikt de bal nog maar net als eerste. Glušac verovert de bal door een tackle van achteren. Glušac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mijatov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vidović de bal. Lazić begaat een overtreding. Lazić krijgt een gele kaart. Vidović raakt geblesseerd tijdens het duel. Vidović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Binić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Soko Zvornik 1:0

20e minuut.
Makarić passt de bal met de wreef. Praena bereikt de bal nog maar net als eerste. Praena met een sublieme pass. Binić rent richting de bal. Binić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Branežac is nu in balbezit. Branežac geeft de bal voor. Daar is Glušac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binić bereikt de bal nog maar net als eerste. Binić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kadija met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Lazić de bal. Mijatov met een sublieme pass. Glušac is nu in balbezit. Glušac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kadija bereikt de bal nog maar net als eerste. Binić onderschept slim de pass. Binić probeert naar een medespeler te passen. Glušac rent richting de bal. Glušac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Binić is nu in balbezit. Binić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Makarić is nu in balbezit. Binić onderschept slim de pass. Binić passt de bal in één keer door. Daar is Glušac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glušac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ðujić met een harde bal richting middenveld. Daar is Praena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praena kopt de bal weg. Binić bereikt de bal nog maar net als eerste. Binić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Binić rent richting de bal. Binić passt de bal in één keer door. Branežac bereikt de bal nog maar net als eerste. Branežac geeft een lange en hoge pass. Glušac springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Soko Zvornik 2:0

32e minuut.
Daar is Lazić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glušac is nu in balbezit. Binić rent richting de bal. Binić schiet op doel. Kadija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidović met de inworp. Timša rent richting de bal. Glušac onderschept slim de pass. Glušac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Ćirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binić rent richting de bal. Binić passt de bal zonder na te denken. Glušac heeft problemen om de bal te vangen. Glušac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Копчић Поље 28%, Soko Zvornik 72%.
ФК Копчић Поље - Soko Zvornik 2:0

49e minuut.
Mijatov passt de bal zonder na te denken. Branežac bereikt de bal nog maar net als eerste. Branežac passt de bal in één keer door. Binić bereikt de bal nog maar net als eerste. Binić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Soko Zvornik 3:0

52e minuut.
Vidović onderschept slim de pass. Vidović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Binić de bal. Binić schiet op doel. Ðujić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Kušljić met een sublieme pass. Praena geeft de bal voor. Binić kopt de bal weg. Glušac bereikt de bal nog maar net als eerste. Glušac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Grčić rent richting de bal. Grčić probeert naar een medespeler te passen. Mijatov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Glušac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glušac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ćirović geeft de bal voor. Inworp. Praena met een snelle inworp. Branežac heeft problemen om de bal te vangen. Branežac geeft een hoge lob. Ðujić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Balaž met een sublieme pass. Vidović kopt de bal weg. Klungelig pakt Binić de bal. Glušac is nu in balbezit. Glušac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Soko Zvornik 4:0

79e minuut.
Binić rent richting de bal. Kadija verovert de bal door een tackle van achteren. Kadija geeft een hoge lob. Glušac bereikt de bal nog maar net als eerste. Glušac haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Soko Zvornik 5:0

88e minuut.
Branežac is nu in balbezit. Branežac geeft de bal voor. Glušac heeft problemen om de bal te vangen. Binić is nu in balbezit. Binić draait met de bal, schiet en ... Ðujić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Копчић Поље 27%, Soko Zvornik 73%.
ФК Копчић Поље - Soko Zvornik 5:0