Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudar Priboj ФК Копчић Поље
Normal Tactiek Паплацкоусрцу
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 38.2
weak Schieten adequate
hopeless Passen solid
poor Verdedigen average


11e minuut.
Glušac rent richting de bal. Vukas verovert de bal door een tackle van achteren. Vukas probeert naar een medespeler te passen. Arsenić is nu in balbezit. Arsenić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Binić is nu in balbezit. Binić passt de bal zonder na te denken. Branežac met een sublieme pass. Glušac is nu in balbezit. Glušac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stevanović met een sublieme pass. Arsenić kopt de bal weg. Binić rent richting de bal. Binić haalt uit met een fantastische trap. Grnčarov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stevanović bokst de bal weg.

27e minuut.
Živanović geeft een lange en hoge pass. Gluščević kopt de bal weg. Daar is Binić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binić schiet op doel. Stevanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Priboj - ФК Копчић Поље 0:1

28e minuut.
Gluščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gluščević geeft een lange en hoge pass. Praena kopt de bal weg. Binić rent richting de bal. Binić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Klungelig pakt Gluščević de bal. Branežac rent richting de bal. Branežac geeft een lange en hoge pass. Glušac rent richting de bal. Glušac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Praena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praena probeert naar een medespeler te passen. Binić is nu in balbezit. Binić draait met de bal, schiet en ... Stevanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Priboj - ФК Копчић Поље 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Priboj 67%, ФК Копчић Поље 33%.
Rudar Priboj - ФК Копчић Поље 0:2

46e minuut.
Stjepanović is nu in balbezit. Praena verovert de bal door een tackle van achteren. Praena geeft de bal voor. Binić rent richting de bal. Binić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Priboj - ФК Копчић Поље 0:3

59e minuut.
Branežac speelt de bal door. Klungelig pakt Binić de bal. Praena speelt de bal door. Glušac rent richting de bal. Glušac draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Priboj - ФК Копчић Поље 0:4

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Glušac neemt de hoekschop. Pečenica is nu in balbezit. Binić is nu in balbezit. Binić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Vukas geeft een hoge lob. Trivić kopt de bal weg. Daar is Vukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glušac is nu in balbezit. Glušac haalt uit met een fantastische trap. Stevanović bokst de bal weg.

65e minuut.
Vidović passt de bal met de wreef. Binić is nu in balbezit. Grnčarov is nu in balbezit. Binić verovert de bal door een tackle van achteren. Binić haalt uit met een fantastische trap. Stevanović bokst de bal weg.

70e minuut.
Praena probeert naar een medespeler te passen. Branežac rent richting de bal. Branežac passt de bal zonder na te denken. Glušac bereikt de bal nog maar net als eerste. Glušac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Praena met de inworp. Branežac probeert naar een medespeler te passen. Vidović probeert naar een medespeler te passen. Glušac bereikt de bal nog maar net als eerste. Glušac schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stevanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Živanović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Priboj - ФК Копчић Поље 0:5

88e minuut.
Praena passt de bal in één keer door. Gluščević rent richting de bal. Gluščević passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Branežac zal de hoekschop nemen. Stevanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Glušac springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Priboj - ФК Копчић Поље 0:6

90e minuut.
Brnović met een snelle inworp. Praena is nu in balbezit. Praena met een sublieme pass. Glušac bereikt de bal nog maar net als eerste. Glušac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Priboj 76%, ФК Копчић Поље 24%.
Rudar Priboj - ФК Копчић Поље 0:6