Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Stones Teamactimel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Appel rent richting de bal. Appel passt de bal met de wreef. Coyne is nu in balbezit. Coyne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cashin kopt de bal weg. Coyne probeert de bal met de borst te controleren. Daly bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tobin kopt de bal weg. Appel is nu in balbezit. Appel speelt de bal door. Colgan rent richting de bal. Colgan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Coyne speelt de bal door. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hederman probeert naar een medespeler te passen. Colgan is nu in balbezit. Colgan haalt uit met een fantastische trap. Cashin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Stones - Teamactimel 1:0

30e minuut.
Coyne rent richting de bal. Tobin onderschept slim de pass. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyne rent richting de bal. Coyne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tobin speelt de bal door. Daly rent richting de bal. Daly passt de bal zonder na te denken. Colgan is nu in balbezit. Colgan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
McDonald met een sublieme pass. Coyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyne passt de bal in één keer door. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Stones 47%, Teamactimel 53%.
Athletic Stones - Teamactimel 1:0

47e minuut.
Appel passt de bal zonder na te denken. Colgan rent richting de bal. Jones rent richting de bal. Colgan verovert de bal door een tackle van achteren. Colgan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bruins met een snelle inworp. Coyne rent richting de bal. Daly legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coyne raakt geblesseerd tijdens het duel. Coyne legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Burns geeft de bal voor. Daly is nu in balbezit. Jordan onderschept slim de pass. Coyne rent richting de bal. Coyne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hederman trapt de bal weg van het doel. McDonald kopt de bal weg. Daly bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyne onderschept slim de pass. Coyne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Coyne rent richting de bal. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin rent richting de bal. Jordan onderschept slim de pass. Jordan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Athletic Stones - Teamactimel 1:1

76e minuut.
Carmody verovert de bal door een tackle van achteren. Coyne is nu in balbezit. Coyne probeert naar een medespeler te passen. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan draait met de bal, schiet en ... Hederman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Martin met een sublieme pass. Cashin is nu in balbezit. Cashin passt de bal zonder na te denken. Colgan rent richting de bal. Colgan schiet op doel. Cashin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Stones 62%, Teamactimel 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athletic Stones - Teamactimel 1:1