Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Ray Guilty Rovers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Drew met een sublieme pass. Forsyth kopt de bal weg. McGlynn heeft problemen om de bal te vangen. Mok rent richting de bal. Mok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Ray - Guilty Rovers 0:1

33e minuut.
McGlynn passt de bal met de wreef. Crean rent richting de bal. Power is nu in balbezit. Crean onderschept slim de pass. Crean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bracken rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Christian. Bracken is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bracken met een snel genomen vrije trap. Fee probeert de bal met de borst te controleren. Crean is nu in balbezit. Crean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Infamous Ray - Guilty Rovers 1:1

42e minuut.
King geeft een lange en hoge pass. Bonnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian onderschept slim de pass. Mok is nu in balbezit. Mok haalt uit met een fantastische trap. Frehill bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Ray 46%, Guilty Rovers 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Ray - Guilty Rovers 1:1

62e minuut.
Mok is nu in balbezit. Forsyth is nu in balbezit. Mok bereikt de bal nog maar net als eerste. Mok schiet op doel. Davey probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
McGlynn is nu in balbezit. Clerkin rent richting de bal. McGlynn maakt een afschuwelijke overtreding. McGlynn is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

68e minuut.
Brumpton is nu in balbezit. Crean bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crean raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Crean kan niet meer verder spelen. Noonan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Ray 62%, Guilty Rovers 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Ray - Guilty Rovers 1:1