Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-31 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.03
  • Stadion: Horriver Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7941
Horriver Willst
Titular Tactiek EscJ
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 27.8
very good Schieten weak
adequate Passen average
solid Verdedigen good


6e minuut.
Inworp. Miličković met een snelle inworp. Cavenaghi probeert naar een medespeler te passen. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado schiet op doel. Rossetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Sindrić kopt de bal weg. Cavenaghi geeft de bal voor. Bezerra kopt de bal weg. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fowler speelt de bal door. Pałyga rent richting de bal. Pałyga geeft de bal voor. Klungelig pakt García Salgado de bal. García Salgado schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano onderschept slim de pass. Fernández Escribano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zidane de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. García Salgado is nu in balbezit. García Salgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Willst 1:0

25e minuut.
Pałyga kopt de bal weg. García Salgado rent richting de bal. García Salgado passt de bal zonder na te denken. Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano draait met de bal, schiet en ... Rossetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zidane kopt de bal weg. Fernández Escribano is nu in balbezit. Fernández Escribano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Świeca verovert de bal door een tackle van achteren. Fowler verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Fowler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fowler geeft een hoge lob. Fernández Escribano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Willst 2:0

33e minuut.
Santos is nu in balbezit. Fernández Escribano onderschept slim de pass. Fernández Escribano passt de bal zonder na te denken. García Salgado is nu in balbezit. García Salgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doekhi geeft de bal voor. Świeca is nu in balbezit. García Salgado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, García Salgado moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! García Salgado schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horriver 35%, Willst 65%.
Horriver - Willst 2:0

56e minuut.
Santos rent richting de bal. Santos geeft een lange en hoge pass. Fortes rent richting de bal. Fortes heeft problemen om de bal te vangen. Fortes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Willst 2:1

67e minuut.
Miličković rent richting de bal. Miličković speelt de bal door. Daar is Pinotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Escribano rent richting de bal. Fernández Escribano draait met de bal, schiet en ... Rossetti bokst de bal weg. Fortes is nu in balbezit. Cavenaghi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fortes. Fortes krijgt een gele kaart. Cavenaghi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manser zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fernández Escribano is nu in balbezit. Pinotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinotti krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Miličković verovert de bal door een tackle van achteren. Miličković geeft de bal voor. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Escribano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Fowler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reynolds probeert de bal met de borst te controleren. Reynolds speelt de bal door. Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano schiet op doel. Rossetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horriver 40%, Willst 60%.
Horriver - Willst 2:1