Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BERNARDOFC DEAÇO
Normal Tactiek jogar
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 43.3
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dekov met een snelle inworp. Michels rent richting de bal. Michels draait met de bal, schiet en ... Saldanha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rabelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Robalo is nu in balbezit. Robalo geeft een lange en hoge pass. Ignácio is nu in balbezit. Inuzuka verovert de bal door een tackle van achteren. Inuzuka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BERNARDOFC - DEAÇO 0:1

13e minuut.
Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jirouš is nu in balbezit. Rossa is nu in balbezit. Jirouš verovert de bal door een tackle van achteren. Jirouš draait met de bal, schiet en ... Rabelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BERNARDOFC - DEAÇO 0:2

17e minuut.
Jirouš rent richting de bal. Jirouš passt de bal met de wreef. Cortez is nu in balbezit. Zalavári onderschept slim de pass. Zalavári geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rabelo bokst de bal weg. Rabelo met een sublieme pass. Robalo geeft een hoge lob. Daar is Maranhão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michels rent richting de bal. Michels draait met de bal, schiet en ... Rabelo bokst de bal weg.

21e minuut.
Lefter geeft een hoge lob. Michels kopt de bal weg. Jirouš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirouš haalt uit met een fantastische trap. Rabelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BERNARDOFC - DEAÇO 0:3

23e minuut.
Inuzuka speelt de bal door. Zalavári heeft problemen om de bal te vangen. Zalavári passt de bal met de wreef. Jirouš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirouš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zalavári met een sublieme pass. Inuzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Inuzuka speelt de bal door. Jirouš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirouš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doeltrap. Rabelo trapt de bal weg van het doel. Daar is Maranhão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michels rent richting de bal. Michels draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Inuzuka geeft een lange en hoge pass. Daar is Rossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels draait met de bal, schiet en ... Rabelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BERNARDOFC - DEAÇO 0:4

32e minuut.
Prado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barbieri komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Firmino speelt de bal door. Lefter kan de bal niet met de borst controleren. Lefter geeft de bal voor. Jirouš is nu in balbezit. Jirouš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zalavári kopt de bal weg. Inuzuka heeft problemen om de bal te vangen. Ignácio met een sublieme pass. Zalavári bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalavári geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Michels rent richting de bal. Michels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BERNARDOFC - DEAÇO 0:5

44e minuut.
Inuzuka probeert naar een medespeler te passen. Michels speelt de bal door. Rossa is nu in balbezit. Jirouš onderschept slim de pass. Jirouš draait met de bal, schiet en ... Rabelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Michels rent richting de bal. Michels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BERNARDOFC - DEAÇO 0:6

45e minuut.
Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels onderschept slim de pass. Michels probeert naar een medespeler te passen. Jirouš is nu in balbezit. Jirouš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BERNARDOFC - DEAÇO 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BERNARDOFC 68%, DEAÇO 32%.
BERNARDOFC - DEAÇO 0:7

47e minuut.
Dekov geeft een lange en hoge pass. Daar is Saldanha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossa rent richting de bal. Michels verovert de bal door een tackle van achteren. Michels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BERNARDOFC - DEAÇO 0:8

60e minuut.
Firmino heeft problemen om de bal te vangen. Zalavári onderschept slim de pass. Zalavári passt de bal zonder na te denken. Jirouš is nu in balbezit. Jirouš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha geeft een lange en hoge pass. Mendonça probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robalo is nu in balbezit. Robalo haalt uit met een fantastische trap. Rabelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jirouš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirouš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BERNARDOFC - DEAÇO 0:9

63e minuut.
Inuzuka verovert de bal door een tackle van achteren. Inuzuka speelt de bal door. Michels rent richting de bal. Michels haalt uit met een fantastische trap. Rossa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Dekov met een snelle inworp. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BERNARDOFC - DEAÇO 0:10

69e minuut.
Robalo verovert de bal door een tackle van achteren. Robalo passt de bal zonder na te denken. Zalavári met een sublieme pass. Jirouš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirouš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Rossa geeft de bal voor. Inworp. Zalavári zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jirouš heeft problemen om de bal te vangen. Jirouš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dekov speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ignácio de bal onder controle te krijgen. Michels is nu in balbezit. Michels haalt uit met een fantastische trap. Saldanha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BERNARDOFC - DEAÇO 0:11

85e minuut.
Maranhão heeft problemen om de bal te vangen. Inuzuka geeft de bal voor. Zalavári kopt de bal weg. Jirouš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirouš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rossa trapt de bal weg van het doel. Dekov kopt de bal weg. Daar is Saldanha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michels rent richting de bal. Michels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BERNARDOFC 75%, DEAÇO 25%.
BERNARDOFC - DEAÇO 0:11