Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-21 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.14
  • Stadion: COISAFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2041
Império Viking FC Hellcife SA
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Patropi geeft een hoge lob. Canhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhão met een sublieme pass. Sagres is nu in balbezit. Sagres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Viola geeft de bal voor. Medeiros bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magalhães. Medeiros wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Medeiros kan niet meer verder spelen. Marcondes komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Canhão heeft problemen om de bal te vangen. Canhão probeert naar een medespeler te passen. Rainato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sagres is nu in balbezit. Sagres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Magalhães rent richting de bal. Magalhães met een sublieme pass. Mansur met een sublieme pass. Sagres rent richting de bal. Sagres schiet op doel. Minarete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Garotinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Venâncio rent richting de bal. Venâncio passt de bal met de wreef. Sagres rent richting de bal. Sagres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Império Viking FC - Hellcife SA 1:0

37e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado geeft de bal voor. Aleluia is nu in balbezit. Sagres verovert de bal door een tackle van achteren. Sagres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Império Viking FC 37%, Hellcife SA 63%.
Império Viking FC - Hellcife SA 1:0

47e minuut.
Marcondes is nu in balbezit. Patropi onderschept slim de pass. Patropi geeft een lange en hoge pass. Canhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Venâncio onderschept slim de pass. Venâncio speelt de bal door. Fonseca rent richting de bal. Mansur verovert de bal door een tackle van achteren. Mansur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Magalhães met de inworp. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mansur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mansur legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Império Viking FC - Hellcife SA 2:0

76e minuut.
Daar is Patropi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viola probeert naar een medespeler te passen. Bonilha met een sublieme pass. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Império Viking FC 33%, Hellcife SA 67%.
Império Viking FC - Hellcife SA 2:0