Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.15
  • Stadion: redfox Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2465
redfox SPFC-Barueri
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ignácio passt de bal in één keer door. Bechara bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas is nu in balbezit. Bechara rent richting de bal. Bechara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ignácio rent richting de bal. Ignácio passt de bal met de wreef. Bechara bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas is nu in balbezit. Caldas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Fininho met een harde bal richting middenveld. Bechara kopt de bal weg. Caldas is nu in balbezit. Klungelig pakt Caldas de bal. Caldas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Caldas probeert de bal met de borst te controleren. Tupã is nu in balbezit. Caldas onderschept slim de pass. Bechara is nu in balbezit. Bechara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redfox 58%, SPFC-Barueri 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
redfox - SPFC-Barueri 0:0

54e minuut.
Cândido draait met de bal, schiet en ... Pieri probeert de bal aan de voet te houden. Ignácio kopt de bal weg. Bechara is nu in balbezit. Bechara schiet op doel. Baiano bokst de bal weg.

60e minuut.
Bechara rent richting de bal. Mourão onderschept slim de pass. Mourão speelt de bal door. Caldas rent richting de bal. Caldas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mourão raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bandeira komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino onderschept slim de pass. Pelegrino speelt de bal door. Caldas is nu in balbezit. Caldas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Poeta geeft een hoge lob. Inworp. Brito met de inworp. Ignácio speelt de bal door. Brito geeft de bal voor. Baiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redfox - SPFC-Barueri 0:1

72e minuut.
Baiano trapt de bal weg van het doel. Tchuco kopt de bal weg. Macedo met een sublieme pass. Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cândido rent richting de bal. Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cândido rent richting de bal. Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieri draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redfox 52%, SPFC-Barueri 48%.
redfox - SPFC-Barueri 0:1