Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Bino FC MACFC
ta Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 20.8
adequate Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Bonfin met een snelle inworp. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu geeft een hoge lob. Soro bereikt de bal nog maar net als eerste. Soro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro passt de bal in één keer door. Grigor is nu in balbezit. Grigor geeft de bal voor. Soro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Noszczyk met een sublieme pass. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu geeft de bal voor. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Grigor bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro rent richting de bal. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro geeft een hoge lob. Soro rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dobrinoiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Castro de bal. Castro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cagnolo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert França de bal onder controle te krijgen. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu geeft een hoge lob. Soro maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dobrinoiu geeft een hoge lob. Soro kopt de bal weg. Cardozo kan de bal niet met de borst controleren. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Szécsi probeert naar een medespeler te passen. Grigor is nu in balbezit. Grigor geeft een hoge lob. Soro rent richting de bal. Soro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Bino FC - MACFC 1:0

33e minuut.
Soro controleert de bal met de borst. Bertoldo probeert naar een medespeler te passen. Daar is França, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soro bereikt de bal nog maar net als eerste. Soro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dobrinoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cagnolo met een sublieme pass. Soro rent richting de bal. Soro haalt uit met een fantastische trap. Saiki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Bino FC - MACFC 2:0

41e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoldo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castro neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Saiki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Bino FC - MACFC 3:0

41e minuut.
Klungelig pakt Sagres de bal. Soro verovert de bal door een tackle van achteren. Noszczyk rent richting de bal. Soro bereikt de bal nog maar net als eerste. Soro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Bino FC 14%, MACFC 86%.
Os Bino FC - MACFC 3:0

46e minuut.
Kiszkurno komt het veld opgelopen. Akaydın komt het veld opgelopen. Vilas-Boas met een sublieme pass. Daar is Sagres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akaydın verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszkurno bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszkurno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Os Bino FC - MACFC 4:0

47e minuut.
Vilas-Boas probeert naar een medespeler te passen. Kiszkurno rent richting de bal. Kiszkurno speelt de bal door. Akaydın geeft een lange en hoge pass. Castro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Szécsi passt de bal in één keer door. Bonfin geeft een hoge lob. Akaydın kopt de bal weg. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Bino FC - MACFC 5:0

50e minuut.
Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaydın verovert de bal door een tackle van achteren. Akaydın speelt de bal door. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Bino FC - MACFC 6:0

52e minuut.
Possato is nu in balbezit. Inworp. Possato met de inworp. Sagres bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vilas-Boas kan de bal niet met de borst controleren. Stănciulescu probeert naar een medespeler te passen. Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Akaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaydın draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Szécsi rent richting de bal. Szécsi geeft een hoge lob. Akaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Kiszkurno is nu in balbezit. Kiszkurno passt de bal zonder na te denken. Akaydın rent richting de bal. Akaydın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Bino FC - MACFC 7:0

63e minuut.
Szécsi geeft de bal voor. Akaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaydın passt de bal zonder na te denken. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Saiki met een harde bal richting middenveld. Kiszkurno kopt de bal weg. Klungelig pakt Bertoldo de bal. Akaydın rent richting de bal. Akaydın haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Akaydın is nu in balbezit. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Bino FC - MACFC 8:0

66e minuut.
Grigor probeert naar een medespeler te passen. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal met de wreef. Akaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaydın draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Bino FC - MACFC 9:0

68e minuut.
Akaydın passt de bal zonder na te denken. França verovert de bal door een tackle van achteren. Rabanete probeert de bal met de borst te controleren. Kiszkurno bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszkurno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Akaydın de bal. Akaydın schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Bino FC - MACFC 10:0

72e minuut.
Castro kopt de bal weg. Daar is Rabanete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akaydın is nu in balbezit. Akaydın haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Bino FC - MACFC 11:0

76e minuut.
Kiszkurno geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bertoldo de bal. Akaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaydın draait met de bal, schiet en ... Saiki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Cardozo de bal. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Bino FC - MACFC 12:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonfin met de inworp. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu geeft de bal voor. Akaydın springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cagnolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagnolo passt de bal in één keer door. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu geeft een hoge lob. Akaydın springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dobrinoiu geeft een lange en hoge pass. Castro kopt de bal weg. Daar is Bertoldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaydın draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Bino FC 23%, MACFC 77%.
Os Bino FC - MACFC 12:0