Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
supersonic Birita Boys
Normal Tactiek segura que vai..
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 33
weak Schieten adequate
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Belfort bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdeszyński onderschept slim de pass. Gdeszyński speelt de bal door. Klungelig pakt Terlecki de bal. Terlecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gdeszyński met een sublieme pass. Terlecki rent richting de bal. Arantes rent richting de bal. Terlecki verovert de bal door een tackle van achteren. Terlecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
supersonic - Birita Boys 0:1

22e minuut.
Duranti met een sublieme pass. Raizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Duranti krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin geeft de bal voor. Belfort is nu in balbezit. Terlecki rent richting de bal. Terlecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
supersonic - Birita Boys 0:2

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nunes met een harde bal richting middenveld. Musin kopt de bal weg. Terlecki rent richting de bal. Terlecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Terlecki schiet op doel. Musin heeft problemen om de bal te vangen. Duranti probeert naar een medespeler te passen. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
supersonic - Birita Boys 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: supersonic 54%, Birita Boys 46%.
supersonic - Birita Boys 0:3

58e minuut.
Duranti passt de bal in één keer door. Gdeszyński rent richting de bal. Gdeszyński passt de bal in één keer door. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Raizer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musin met een snelle inworp. Duranti bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gdeszyński passt de bal met de wreef. Duranti bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranti speelt de bal door. Musin rent richting de bal. Musin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Nunes trapt de bal weg. Gdeszyński kopt de bal weg. Terlecki rent richting de bal. Terlecki schiet op doel. Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Musin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duranti rent richting de bal. Duranti geeft een hoge lob. Gdeszyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Terlecki de bal. Nunes bokst de bal weg. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Batatinha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duranti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duranti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Japinha rent richting de bal. Duranti onderschept slim de pass. Duranti passt de bal in één keer door. Terlecki heeft problemen om de bal te vangen. Terlecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Duranti passt de bal met de wreef. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin passt de bal zonder na te denken. Gdeszyński is nu in balbezit. Gdeszyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nunes met een harde bal richting middenveld. Musin rent richting de bal. Musin geeft de bal voor. Terlecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: supersonic 65%, Birita Boys 35%.
supersonic - Birita Boys 0:3