Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Digital FC supersonic
Padrão Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 20.3
good Schieten poor
average Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Japinha de bal. Wink bereikt de bal nog maar net als eerste. Wink geeft de bal voor. Rabanete kan de bal niet met de borst controleren. Rabanete draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Doeltrap. Nunes met een harde bal richting middenveld. Wink kopt de bal weg. Lisichkov heeft problemen om de bal te vangen. Lisichkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Veiga met een snelle inworp. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov speelt de bal door. Rabanete is nu in balbezit. Rabanete draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Belfort is nu in balbezit. Belfort passt de bal in één keer door. Raizer rent richting de bal. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... Nunes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rabanete rent richting de bal. Rabanete schiet op doel. Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rabanete is nu in balbezit. Rabanete met een sublieme pass. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 1:0

24e minuut.
Raizer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rosado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rabanete rent richting de bal. Rabanete geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox met een sublieme pass. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 2:0

30e minuut.
Paraíba kopt de bal weg. Belfort rent richting de bal. Rabanete onderschept slim de pass. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 3:0

31e minuut.
Leite probeert naar een medespeler te passen. Japinha heeft problemen om de bal te vangen. Lisichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lisichkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Venâncio speelt de bal door. Inworp. Canabrava met de inworp. Japinha rent richting de bal. Japinha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mărăşescu probeert naar een medespeler te passen. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro passt de bal in één keer door. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 4:0

38e minuut.
Venâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Venâncio geeft een lange en hoge pass. Lisichkov kopt de bal weg. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital FC 42%, supersonic 58%.
Digital FC - supersonic 4:0

48e minuut.
Venâncio heeft problemen om de bal te vangen. Venâncio geeft een lange en hoge pass. Batatinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete verovert de bal door een tackle van achteren. Rabanete draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro passt de bal zonder na te denken. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. Nunes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Monteiro rent richting de bal. Monteiro probeert naar een medespeler te passen. Batatinha is nu in balbezit. Lisichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lisichkov schiet op doel. Nunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Cox is nu in balbezit. Japinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Wink rent richting de bal. Wink geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Nunes met een harde bal richting middenveld. Wink kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosado de bal. Rosado geeft een lange en hoge pass. Nunes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Piedade rent richting de bal. Veiga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piedade is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cox met een snel genomen vrije trap. Raizer kopt de bal weg. Wink bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wink is nu in balbezit. Rabanete rent richting de bal. Rabanete passt de bal zonder na te denken. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lisichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lisichkov geeft de bal voor. Daar is Belfort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rabanete met een sublieme pass. Wink bereikt de bal nog maar net als eerste. Wink passt de bal zonder na te denken. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital FC 29%, supersonic 71%.
Digital FC - supersonic 5:0