Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pernambuco2023 Vila Barreto
Normal Tactiek 433
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 43
poor Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen average


3e minuut.
Taisne passt de bal in één keer door. Braun is nu in balbezit. Braun speelt de bal door. Amoretti is nu in balbezit. Amoretti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Riascos is nu in balbezit. Riascos draait met de bal, schiet en ... Paraiso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Pikachu de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bigus passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Amoretti de bal. Cheiroso rent richting de bal. Amoretti onderschept slim de pass. Amoretti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Riascos schiet op doel. Stasiorowski rent richting de bal. Stasiorowski geeft een lange en hoge pass. Travolta heeft problemen om de bal te vangen. Riascos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernambuco2023 - Vila Barreto 0:1

20e minuut.
Daar is Taisne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taisne geeft de bal voor. Amoretti is nu in balbezit. Amoretti schiet op doel. Paraiso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernambuco2023 - Vila Barreto 0:2

21e minuut.
Cheiroso is nu in balbezit. Riascos onderschept slim de pass. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos onderschept slim de pass. Riascos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Stasiorowski rent richting de bal. Tocantins bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Amoretti rent richting de bal. Amoretti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pimentel kopt de bal weg. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl geeft een lange en hoge pass. Amoretti heeft problemen om de bal te vangen. Amoretti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Riascos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Braun is nu in balbezit. Braun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Stasiorowski rent richting de bal. Braun met een sublieme pass. Amoretti is nu in balbezit. Amoretti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pikachu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Riascos neemt de hoekschop. Braun is nu in balbezit. Braun haalt uit met een fantastische trap. Paraiso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Bigus met een snelle inworp. Riascos is nu in balbezit. Riascos geeft een hoge lob. Stasiorowski rent richting de bal. Stasiorowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pernambuco2023 77%, Vila Barreto 23%.
Pernambuco2023 - Vila Barreto 0:2

47e minuut.
Stasiorowski is nu in balbezit. Braun rent richting de bal. Braun passt de bal in één keer door. Amoretti rent richting de bal. Amoretti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amoretti is nu in balbezit. Amoretti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernambuco2023 - Vila Barreto 0:3

51e minuut.
Braun passt de bal zonder na te denken. Amoretti is nu in balbezit. Pikachu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amoretti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amoretti neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Paraiso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Amoretti is nu in balbezit. Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun met een sublieme pass. Stasiorowski is nu in balbezit. Stasiorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernambuco2023 - Vila Barreto 0:4

56e minuut.
Amoretti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rangl komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Daar is Cheiroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigus rent richting de bal. Bigus passt de bal zonder na te denken. Rangl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Taisne heeft problemen om de bal te vangen. Taisne geeft de bal voor. Klungelig pakt Tocantins de bal. Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiorowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rangl rent richting de bal. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Braun is nu in balbezit. Braun passt de bal in één keer door. Riascos is nu in balbezit. Riascos schiet op doel. Paraiso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Bigus is nu in balbezit. Bigus probeert naar een medespeler te passen. Rangl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangl schiet op doel. Paraiso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernambuco2023 - Vila Barreto 0:5

78e minuut.
Canindé is nu in balbezit. Braun onderschept slim de pass. Braun speelt de bal door. Klungelig pakt Rangl de bal. Rangl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel met een sublieme pass. Dincă met een sublieme pass. Rangl rent richting de bal. Rangl haalt uit met een fantastische trap. Paraiso bokst de bal weg. Paal!

85e minuut.
Braun speelt de bal door. Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangl verovert de bal door een tackle van achteren. Rangl draait met de bal, schiet en ... Paraiso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernambuco2023 - Vila Barreto 0:6

90e minuut.
Cheiroso rent richting de bal. Cheiroso speelt de bal door. Canindé bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangl onderschept slim de pass. Rangl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pernambuco2023 80%, Vila Barreto 20%.
Pernambuco2023 - Vila Barreto 0:6