Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinomo La Spezia Barcollo Ma Non Mollo
Standard Tactiek Cesare Prandelli
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 53.7
very good Schieten very good
very good Passen solid
outstanding Verdedigen very good


17e minuut.
Dikas geeft de bal voor. Pechkabt kopt de bal weg. Majkowski speelt de bal door. Pechkabt is nu in balbezit. Pechkabt draait met de bal, schiet en ... Rasquilha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Fiorinelli kopt de bal weg. Daar is Deaconescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correale rent richting de bal. Deaconescu onderschept slim de pass. Deaconescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli geeft de bal voor. Deaconescu kopt de bal weg. Miklos heeft problemen om de bal te vangen. Miklos schiet op doel. Olszowski bokst de bal weg.

35e minuut.
Lénárd geeft een hoge lob. Deaconescu rent richting de bal. Gini begaat een overtreding. Gini krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Fierer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierer geeft de bal voor. Inworp. Gini met een snelle inworp. Majkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinomo La Spezia 46%, Barcollo Ma Non Mollo 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinomo La Spezia - Barcollo Ma Non Mollo 0:0

47e minuut.
Inworp. Petronio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiorinelli met een sublieme pass. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Miklos is nu in balbezit. Baldaque onderschept slim de pass. Petronio rent richting de bal. Petronio schiet op doel. Olszowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Romaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojani onderschept slim de pass. Pojani probeert naar een medespeler te passen. Petronio rent richting de bal. Petronio draait met de bal, schiet en ... Olszowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Klungelig pakt Gini de bal. Gini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mocó de bal. Dikas rent richting de bal. Dikas geeft de bal voor. Rasquilha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinomo La Spezia 57%, Barcollo Ma Non Mollo 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinomo La Spezia - Barcollo Ma Non Mollo 0:0