Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-17 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.10
  • Stadion: SiraKusia Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16886
SORTOIANO Calcio BorgoRossa
3 5 2 top Tactiek mmmmmmmmm
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 22
7 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 58.7
solid Schieten excellent
good Passen excellent
good Verdedigen solid


5e minuut.
Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri begaat een overtreding. Bałaban is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bałaban met een snel genomen vrije trap. Milosteanu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Popielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak geeft een lange en hoge pass. Dascălu heeft problemen om de bal te vangen. Cambria is nu in balbezit. Cambria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałaban met een sublieme pass. Burak met een sublieme pass. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałaban passt de bal in één keer door. Dainelli met een sublieme pass. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap. Barreto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Bałaban rent richting de bal. Bałaban speelt de bal door. Dainelli rent richting de bal. Dainelli geeft de bal voor. Milosteanu krijgt zijn hoofd ertegen. Barreto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Burak rent richting de bal. Burak passt de bal met de wreef. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap. Barreto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - BorgoRossa 0:1

30e minuut.
Rumian geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dainelli geeft een hoge lob. Kretz springt en kopt de bal. Barreto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - BorgoRossa 0:2

31e minuut.
Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Milosteanu is nu in balbezit. Popielak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popielak krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Klungelig pakt Cartes de bal. Cartes geeft de bal voor. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Beuzebú met een sublieme pass. Klungelig pakt Cartes de bal. Cartes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Coentrão geeft de bal voor. Klungelig pakt Duarte de bal. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - BorgoRossa 0:3

43e minuut.
Dainelli speelt de bal door. Burak geeft de bal voor. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - BorgoRossa 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SORTOIANO Calcio 68%, BorgoRossa 32%.
SORTOIANO Calcio - BorgoRossa 0:4

50e minuut.
Burak heeft problemen om de bal te vangen. Cartes begaat een overtreding. Burak raakt geblesseerd tijdens het duel. Dainelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Milosteanu is nu in balbezit. Duarte begaat een overtreding. Milosteanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kretz wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Milosteanu probeert de bal met de borst te controleren. Duarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milosteanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Liturgista komt het veld opgelopen. Dainelli wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Dainelli verovert de bal door een tackle van achteren. Dainelli probeert naar een medespeler te passen. Burak speelt de bal door. Kretz is nu in balbezit. Kretz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dainelli passt de bal met de wreef. Burak rent richting de bal. Popielak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popielak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een lange en hoge pass. Burak probeert naar een medespeler te passen. Kretz rent richting de bal. Kretz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bogenberger passt de bal in één keer door. Bałaban rent richting de bal. Bałaban probeert naar een medespeler te passen. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - BorgoRossa 0:5

77e minuut.
Milosteanu passt de bal zonder na te denken. Bałaban is nu in balbezit. Bałaban geeft een hoge lob. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Kardas met een harde bal richting middenveld. Kretz kopt de bal weg. Daar is Milosteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap. Barreto bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bałaban neemt de hoekschop. Milosteanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - BorgoRossa 0:6

87e minuut.
Bałaban geeft een hoge lob. Milosteanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Duarte de bal. Kretz rent richting de bal. Kretz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SORTOIANO Calcio 64%, BorgoRossa 36%.
SORTOIANO Calcio - BorgoRossa 0:6