Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
i kamaleonti dinamo gillo
523 Tactiek Test_3_INV
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 57.8
good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Grochal probeert naar een medespeler te passen. Le Grand is nu in balbezit. González Couñago verovert de bal door een tackle van achteren. Gal is nu in balbezit. Gal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Turmanidze verovert de bal door een tackle van achteren. Gal probeert naar een medespeler te passen. Marek is nu in balbezit. Gregori onderschept slim de pass. Gregori draait met de bal, schiet en ... Değirmencioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Daar is Pawłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertatini is nu in balbezit. Bertatini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pawłowski passt de bal zonder na te denken. Karinthy speelt de bal door. Asilefe geeft een hoge lob. Gregori rent richting de bal. Gregori haalt uit met een fantastische trap. Değirmencioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ranković is nu in balbezit. Bertatini onderschept slim de pass. Bertatini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - dinamo gillo 0:1

30e minuut.
Ranković onderschept slim de pass. Ranković probeert naar een medespeler te passen. Daar is Le Grand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gal haalt uit met een fantastische trap. Değirmencioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Balbonesi is nu in balbezit. Balbonesi probeert naar een medespeler te passen. Karinthy met een sublieme pass. Bertatini is nu in balbezit. Bertatini haalt uit met een fantastische trap. Değirmencioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Inworp. Karinthy met een snelle inworp. Asilefe rent richting de bal. Asilefe geeft een hoge lob. Bertatini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lixa passt de bal in één keer door. Asilefe rent richting de bal. Asilefe passt de bal met de wreef. Gregori is nu in balbezit. Gregori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i kamaleonti 63%, dinamo gillo 37%.
i kamaleonti - dinamo gillo 0:1

56e minuut.
Marek onderschept slim de pass. Marek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Asilefe met de inworp. Gal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Le Grand met een sublieme pass. Inworp. González Couñago met de inworp. Gal geeft een lange en hoge pass. Gregori krijgt zijn hoofd ertegen. Değirmencioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asilefe met de inworp. Gal geeft de bal voor. Bertatini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - dinamo gillo 0:2

60e minuut.
Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gal passt de bal zonder na te denken. González Couñago met een sublieme pass. Gregori is nu in balbezit. Gregori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
González Couñago probeert naar een medespeler te passen. Karinthy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ranković de bal. Gregori rent richting de bal. Gregori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Planck passt de bal zonder na te denken. Pawłowski heeft problemen om de bal te vangen. Wężyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregori onderschept slim de pass. Gregori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vormärz geeft de bal voor. Vasyliv kopt de bal weg. Kondracki rent richting de bal. Vasyliv is nu in balbezit. Vasyliv schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Karinthy onderschept slim de pass. Karinthy passt de bal met de wreef. Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe geeft een lange en hoge pass. Bertatini springt en kopt de bal. Değirmencioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
González Couñago bereikt de bal nog maar net als eerste. González Couñago passt de bal zonder na te denken. Bertatini is nu in balbezit. Bertatini schiet op doel. Değirmencioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - dinamo gillo 0:3

87e minuut.
Vormärz kopt de bal weg. Balbonesi heeft problemen om de bal te vangen. Vasyliv speelt de bal door. Grochal rent richting de bal. Grochal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vasyliv bereikt de bal nog maar net als eerste. González Couñago bereikt de bal nog maar net als eerste. González Couñago met een sublieme pass. Gregori rent richting de bal. Gregori draait met de bal, schiet en ... Değirmencioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i kamaleonti 62%, dinamo gillo 38%.
i kamaleonti - dinamo gillo 0:3