Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-07 18:36
  • Competitiewedstrijd: Serie D.13
  • Stadion: Istvan Nagy
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34632
ATLETICO VERRUCA Dylanlandia
pr. senz. n.3 Tactiek 433
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 54.9
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Artime met een snelle inworp. Manteca rent richting de bal. Balıkçı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balıkçı krijgt een gele kaart. Manteca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

10e minuut.
Santiago geeft een hoge lob. Spadaro is nu in balbezit. Beszterda onderschept slim de pass. Beszterda haalt uit met een fantastische trap. Radini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - Dylanlandia 1:0

25e minuut.
Balıkçı rent richting de bal. Fenômeno verovert de bal door een tackle van achteren. Fenômeno geeft een lange en hoge pass. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda haalt uit met een fantastische trap. Radini bokst de bal weg.

30e minuut.
Szwarczewski is nu in balbezit. Santiago tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szwarczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Omelete met een snel genomen vrije trap. Szwarczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Omelete is nu in balbezit. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago geeft een lange en hoge pass. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda haalt uit met een fantastische trap. Radini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Raudberg met een sublieme pass. Balıkçı is nu in balbezit. Urodov rent richting de bal. Balıkçı onderschept slim de pass. Balıkçı schiet op doel. Korytek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Santiago is nu in balbezit. Wawrzyczek verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzyczek met een sublieme pass. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. Korytek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Santiago geeft een hoge lob. Klungelig pakt Artime de bal. Artime geeft de bal voor. Raudberg is nu in balbezit. Raudberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO VERRUCA 70%, Dylanlandia 30%.
ATLETICO VERRUCA - Dylanlandia 1:0

46e minuut.
Raudberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krochmal komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Bagiński de bal. Wawrzyczek rent richting de bal. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ... Korytek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ATLETICO VERRUCA - Dylanlandia 1:1

66e minuut.
Wakulczyk rent richting de bal. Urodov is nu in balbezit. Wakulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wakulczyk schiet op doel. Korytek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - Dylanlandia 1:2

68e minuut.
Marsili verovert de bal door een tackle van achteren. Marsili geeft de bal voor. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero draait met de bal, schiet en ... Beszterda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Manteca is nu in balbezit. Omelete verovert de bal door een tackle van achteren. Omelete passt de bal zonder na te denken. Szwarczewski is nu in balbezit. Szwarczewski haalt uit met een fantastische trap. Korytek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Omelete probeert naar een medespeler te passen. Manteca probeert de bal met de borst te controleren. Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek passt de bal in één keer door. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - Dylanlandia 1:3

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Profiş stond buitenspel. Artime neemt vlug de vrije trap. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. Korytek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Wawrzyczek met een sublieme pass. Balıkçı rent richting de bal. Balıkçı geeft een lange en hoge pass. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Urodov geeft een hoge lob. Marsili is nu in balbezit. Marsili passt de bal in één keer door. Profiş is nu in balbezit. Profiş geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO VERRUCA 64%, Dylanlandia 36%.
ATLETICO VERRUCA - Dylanlandia 1:3