Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-03 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.16
  • Stadion: gabrin Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8085
gabrin Città dei Candelieri
442 albero Tactiek FOZZATORRESE
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten solid
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
de Theux de Meylandt geeft de bal voor. Abuladze kopt de bal weg. Matúz heeft problemen om de bal te vangen. Rogozneanu rent richting de bal. Rogozneanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ovesson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piruşca komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Marcola geeft een hoge lob. Inworp. Arjona met de inworp. Seebach geeft een lange en hoge pass. Rogozneanu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Città dei Candelieri 1:0

24e minuut.
Russi kan de bal niet met de borst controleren. Drechsler probeert naar een medespeler te passen. Russi met een sublieme pass. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gołosz rent richting de bal. Drechsler onderschept slim de pass. Ćwielong maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ćwielong naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Piruşca rent richting de bal. Massenti onderschept slim de pass. Massenti geeft een lange en hoge pass. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drechsler met de inworp. Russi met een sublieme pass. Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Seebach kopt de bal weg. Matúz is nu in balbezit. Matúz passt de bal met de wreef. Dzieciuch rent richting de bal. Dzieciuch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wislocki trapt de bal weg van het doel. Russi speelt de bal door. Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dzieciuch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Louwette komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabrin 42%, Città dei Candelieri 58%.
gabrin - Città dei Candelieri 1:0

51e minuut.
Korjus trapt de bal weg. Arjona kopt de bal weg. Marcola rent richting de bal. Gołosz verovert de bal door een tackle van achteren. Gołosz haalt uit met een fantastische trap. Korjus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Russi passt de bal zonder na te denken. Seebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Seebach passt de bal met de wreef. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Korjus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Korjus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Massenti geeft een hoge lob. Drechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Arjona begaat een overtreding. Arjona krijgt een gele kaart. Drechsler raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Drechsler kan niet meer verder spelen. Zambrano komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Abuladze verovert de bal door een tackle van achteren. Abuladze passt de bal met de wreef. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz draait met de bal, schiet en ... Korjus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Città dei Candelieri 2:0

84e minuut.
Seebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Russi onderschept slim de pass. Russi passt de bal in één keer door. Amore rent richting de bal. Amore geeft een hoge lob. Wislocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabrin 46%, Città dei Candelieri 54%.
gabrin - Città dei Candelieri 2:0