Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-07 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.18
  • Stadion: Kickreker Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6700
Kickreker Liverpolli
442 classic Tactiek Roberto De Zerbi
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.7 gemiddelde waardering 50.4
goed Schieten goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Ivashko met een sublieme pass. Hidijatullin heeft problemen om de bal te vangen. Hidijatullin passt de bal in één keer door. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mecseki rent richting de bal. Batusha verovert de bal door een tackle van achteren. Batusha probeert naar een medespeler te passen. Hidijatullin heeft problemen om de bal te vangen. Hidijatullin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickreker - Liverpolli 0:1

15e minuut.
Triana passt de bal met de wreef. Pitera heeft problemen om de bal te vangen. Skarupa verovert de bal door een tackle van achteren. Skarupa haalt uit met een fantastische trap. Conoscitore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hrníček heeft problemen om de bal te vangen. Filho is nu in balbezit. Filho passt de bal zonder na te denken. Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Batusha met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Mohd Saad de bal. Szklarski onderschept slim de pass. Batusha verovert de bal door een tackle van achteren. Batusha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Soboń is nu in balbezit. Batusha onderschept slim de pass. Batusha probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad schiet op doel. Moure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Ivashko met een sublieme pass. Mecseki met een sublieme pass. Batusha met een sublieme pass. Hidijatullin is nu in balbezit. Hidijatullin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Batusha is nu in balbezit. Batusha passt de bal met de wreef. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad geeft een lange en hoge pass. Hidijatullin springt en kopt de bal. Moure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickreker 57%, Liverpolli 43%.
Kickreker - Liverpolli 0:1

48e minuut.
Hidijatullin rent richting de bal. Sterrey is nu in balbezit. Sterrey probeert naar een medespeler te passen. Ivashko geeft een hoge lob. bin Mohd Saad rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Filho geeft een hoge lob. Klepczyński kopt de bal weg. Eklund probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Triana passt de bal zonder na te denken. Hidijatullin rent richting de bal. Hidijatullin geeft een hoge lob. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ... Moure bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickreker 59%, Liverpolli 41%.
Kickreker - Liverpolli 0:1