Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
casteldisandro Fuori Salerno
bzona3 Tactiek 433B
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 53.9
excellent Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
van der Vegt verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata passt de bal zonder na te denken. Langley is nu in balbezit. Langley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zapata geeft de bal voor. Moromete is nu in balbezit. Moromete passt de bal in één keer door. Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Fuori Salerno 1:0

17e minuut.
Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson geeft een hoge lob. Langley is nu in balbezit. Langley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Black, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merckx geeft de bal voor. Langley rent richting de bal. Langley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Fuori Salerno 2:0

26e minuut.
Knez geeft een lange en hoge pass. Langley kopt de bal weg. Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlič schiet op doel. Čeh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Fuori Salerno 3:0

29e minuut.
van der Vegt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zapata de bal. Zapata geeft een lange en hoge pass. Langley rent richting de bal. Langley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Fuori Salerno 4:0

33e minuut.
Bojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald onderschept slim de pass. Merckx begaat een overtreding. Oswald is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Black neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Caretto met een sublieme pass. Bociański is nu in balbezit. Méndez begaat een overtreding. Bociański raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Black neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Fuori Salerno 4:1

42e minuut.
Bula passt de bal zonder na te denken. Oswald is nu in balbezit. Oswald passt de bal in één keer door. Bociański is nu in balbezit. Bociański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casteldisandro 50%, Fuori Salerno 50%.
casteldisandro - Fuori Salerno 4:1

57e minuut.
Oswald rent richting de bal. Oswald passt de bal met de wreef. Bociański rent richting de bal. Bociański draait met de bal, schiet en ... Serediuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Fuori Salerno 4:2

60e minuut.
Pavlič passt de bal in één keer door. Merckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Merckx passt de bal zonder na te denken. Langley is nu in balbezit. Langley draait met de bal, schiet en ... Čeh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
van der Vegt heeft problemen om de bal te vangen. Moromete rent richting de bal. Langley verovert de bal door een tackle van achteren. Langley haalt uit met een fantastische trap. Čeh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Fuori Salerno 5:2

69e minuut.
Merckx heeft problemen om de bal te vangen. Merckx speelt de bal door. Zapata rent richting de bal. Zapata geeft de bal voor. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Fuori Salerno 6:2

89e minuut.
Ielcean is nu in balbezit. Pavlič onderschept slim de pass. van der Vegt begaat een overtreding. van der Vegt krijgt een gele kaart. Pavlič is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pavlič wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ahumada geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knez met de inworp. Ziemnicki is nu in balbezit. Ziemnicki geeft de bal voor. Čeh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casteldisandro 50%, Fuori Salerno 50%.
casteldisandro - Fuori Salerno 6:2