Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hbt aalst URS Du Assenede
3_5_2_a Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.1 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten weak
average Passen poor
good Verdedigen poor


10e minuut.
Suydt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruylandt met de inworp. Roels geeft een lange en hoge pass. Schouppe springt en kopt de bal. Origi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Roels onderschept slim de pass. Roels probeert naar een medespeler te passen. Custers rent richting de bal. Custers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Suydt is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bruylandt neemt de hoekschop. Custers heeft problemen om de bal te vangen. Custers passt de bal in één keer door. Origi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 26%, URS Du Assenede 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hbt aalst - URS Du Assenede 0:0

47e minuut.
Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Deken onderschept slim de pass. Deken geeft een lange en hoge pass. Degraeve rent richting de bal. Degraeve geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Custers is nu in balbezit. Custers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - URS Du Assenede 1:0

58e minuut.
Roels rent richting de bal. Roels geeft een hoge lob. Coppens heeft problemen om de bal te vangen. Schouppe rent richting de bal. Schouppe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - URS Du Assenede 2:0

63e minuut.
Suydt geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Raman. Goede buitenspelval van de verdediging. Regghe maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Schouppe rent richting de bal. Schouppe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De Boeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe verovert de bal door een tackle van achteren. Deken bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe rent richting de bal. Schouppe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bruylandt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vandenhout komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Geukens met een snelle inworp. Baten bereikt de bal nog maar net als eerste. Custers bereikt de bal nog maar net als eerste. Custers haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Suydt de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Geukens is nu in balbezit. Roels is nu in balbezit. Roels passt de bal zonder na te denken. Vandenhout rent richting de bal. Vandenhout geeft de bal voor. Origi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 33%, URS Du Assenede 67%.
hbt aalst - URS Du Assenede 2:0