Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragonsons K.S.K Lommel
Normal Tactiek newww
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 25.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Coninx met een sublieme pass. Predoiu is nu in balbezit. Bosuyt begaat een overtreding. Bosuyt krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Van Himst probeert de bal aan de voet te houden. Hoste met een sublieme pass. Coninx heeft problemen om de bal te vangen. Dupoix is nu in balbezit. Dupoix draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Rubio Fauria kopt de bal weg. Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreven passt de bal met de wreef. Dupoix rent richting de bal. Dupoix draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Van Dyck met de inworp. Vreven rent richting de bal. Vreven passt de bal in één keer door. Dupoix bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupoix haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - K.S.K Lommel 0:1

25e minuut.
Spruyt rent richting de bal. Merckx onderschept slim de pass. Dupoix onderschept slim de pass. Dupoix schiet op doel. Caspers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - K.S.K Lommel 0:2

26e minuut.
Bosuyt verovert de bal door een tackle van achteren. Kase rent richting de bal. Bosuyt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bosuyt krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

31e minuut.
Dupoix draait met de bal, schiet en ... Van Himst probeert de bal aan de voet te houden. Vreven rent richting de bal. Vreven schiet op doel. Caspers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - K.S.K Lommel 0:3

38e minuut.
Merckx is nu in balbezit. Merckx geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kase met een snelle inworp. Spruyt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kase kopt de bal weg. Dekelver heeft problemen om de bal te vangen. Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupoix bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupoix draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Benthuys geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rubio Fauria met de inworp. Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - K.S.K Lommel 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragonsons 78%, K.S.K Lommel 22%.
Dragonsons - K.S.K Lommel 0:4

59e minuut.
Van Dyck verovert de bal door een tackle van achteren. Heyninck rent richting de bal. Van Dyck onderschept slim de pass. Van Dyck geeft de bal voor. Crapa springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Garrincha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Rubio Fauria bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio Fauria passt de bal met de wreef. Benthuys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vreven rent richting de bal. Vreven schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dekelver is nu in balbezit. Vreven probeert naar een medespeler te passen. Hoste rent richting de bal. Dupoix verovert de bal door een tackle van achteren. Dupoix draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - K.S.K Lommel 0:5

80e minuut.
Van Himst is nu in balbezit. Van Himst geeft een hoge lob. Foret probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crapa is nu in balbezit. Crapa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreven haalt uit met een fantastische trap. Daar is Hoste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupoix is nu in balbezit. Dupoix draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - K.S.K Lommel 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragonsons 67%, K.S.K Lommel 33%.
Dragonsons - K.S.K Lommel 0:6