Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROW Legia Rybnik Podwodne Kartacze
yuriLEGIA Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
38 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber geeft een lange en hoge pass. Rosso kan de bal niet met de borst controleren. Rosso schiet op doel. Krużycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - Podwodne Kartacze 1:0

6e minuut.
Sneijder kopt de bal weg. Solanka rent richting de bal. Solanka geeft de bal voor. Manohari controleert de bal met de borst. Manohari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rosso rent richting de bal. Rosso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Solanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołaszewski is nu in balbezit. Solanka verovert de bal door een tackle van achteren. Solanka geeft een hoge lob. Rosso krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Brylski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso haalt uit met een fantastische trap. Krużycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - Podwodne Kartacze 2:0

11e minuut.
Czerniak met een snelle inworp. Szaber is nu in balbezit. Szaber geeft een hoge lob. Rosso rent richting de bal. Rosso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirwa geeft de bal voor. Filep geeft een hoge lob. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - Podwodne Kartacze 3:0

22e minuut.
Bucki geeft een lange en hoge pass. Szczuka rent richting de bal. Sneijder maakt een afschuwelijke overtreding. Sneijder krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Solanka is nu in balbezit. Solanka geeft een hoge lob. Manohari heeft problemen om de bal te vangen. Rosso rent richting de bal. Rosso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - Podwodne Kartacze 4:0

32e minuut.
Losbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Losbichler geeft de bal voor. Klungelig pakt Rosso de bal. Rosso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Łukomski kopt de bal weg. Losbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski rent richting de bal. Rosso rent richting de bal. Rosso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Manohari heeft problemen om de bal te vangen. Luczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manohari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szaber met een snel genomen vrije trap. Rosso kopt de bal weg. Losbichler is nu in balbezit. Losbichler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Burzyk de bal. Solanka is nu in balbezit. Solanka geeft een hoge lob. Rosso springt en kopt de bal. Krużycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - Podwodne Kartacze 5:0

42e minuut.
Gołaszewski rent richting de bal. Gołaszewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solanka met de inworp. Losbichler geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krużycki speelt de bal door. Szaber kopt de bal weg. Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Escher geeft de bal voor. Losbichler rent richting de bal. Losbichler speelt de bal door. Manohari heeft problemen om de bal te vangen. Manohari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW Legia Rybnik 23%, Podwodne Kartacze 77%.
ROW Legia Rybnik - Podwodne Kartacze 5:0

47e minuut.
Gołaszewski onderschept slim de pass. Gołaszewski speelt de bal door. Szaber probeert naar een medespeler te passen. Losbichler is nu in balbezit. Losbichler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gołaszewski geeft de bal voor. Luczak probeert de bal met de borst te controleren. Szaber met een sublieme pass. Rosso rent richting de bal. Rosso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Krochmal met een snelle inworp. Luczak rent richting de bal. Szaber geeft de bal voor. Rosso krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Losbichler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brylski is nu in balbezit. Rosso verovert de bal door een tackle van achteren. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - Podwodne Kartacze 6:0

65e minuut.
Krochmal kopt de bal weg. Rosso probeert de bal met de borst te controleren. Manohari is nu in balbezit. Rosso rent richting de bal. Rosso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rosso passt de bal in één keer door. Solanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanka passt de bal met de wreef. Manohari is nu in balbezit. Manohari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - Podwodne Kartacze 7:0

70e minuut.
Solanka passt de bal in één keer door. Losbichler rent richting de bal. Losbichler met een sublieme pass. Rosso rent richting de bal. Rosso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Krochmal geeft de bal voor. Klungelig pakt Losbichler de bal. Rosso is nu in balbezit. Rosso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - Podwodne Kartacze 8:0

79e minuut.
Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Manohari onderschept slim de pass. Manohari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - Podwodne Kartacze 9:0

80e minuut.
Gołaszewski met de inworp. Luczak kan de bal niet met de borst controleren. Losbichler speelt de bal door. Manohari heeft problemen om de bal te vangen. Manohari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sneijder rent richting de bal. Sneijder geeft de bal voor. Rosso kopt de bal weg. Manohari heeft problemen om de bal te vangen. Manohari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Luczak de bal. Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manohari verovert de bal door een tackle van achteren. Manohari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - Podwodne Kartacze 10:0

86e minuut.
Krochmal is nu in balbezit. Krochmal geeft een hoge lob. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pryliński de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW Legia Rybnik 24%, Podwodne Kartacze 76%.
ROW Legia Rybnik - Podwodne Kartacze 10:0