Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavic United TesTeam
1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Cekiel kopt de bal weg. Daar is Balcer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drewniak neemt de hoekschop. Szostak maakt een snoekduik en kopt de bal. Matusiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Boruc met een sublieme pass. Kendzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Celin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kendzia onderschept slim de pass. Kendzia haalt uit met een fantastische trap. Olwert bokst de bal weg.

7e minuut.
Cekiel rent richting de bal. Cekiel geeft de bal voor. Szostak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostak schiet op doel. Matusiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - TesTeam 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Luchs de bal. Luchs passt de bal met de wreef. Trocki probeert naar een medespeler te passen. Serediuc is nu in balbezit. Serediuc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kendzia kopt de bal weg. Cugowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dynda. Dynda krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchs probeert naar een medespeler te passen. Szostak rent richting de bal. Szostak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Trocki speelt de bal door. Luchs is nu in balbezit. Luchs met een sublieme pass. Szostak is nu in balbezit. Szostak schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Boruc is nu in balbezit. Serediuc verovert de bal door een tackle van achteren. Serediuc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Drewniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewniak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Balcer geeft een hoge lob. Inworp. Drewniak met een snelle inworp. Serediuc rent richting de bal. Serediuc geeft een hoge lob. Matusiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szostak rent richting de bal. Szostak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - TesTeam 2:0

34e minuut.
Kendzia probeert naar een medespeler te passen. Cugowski heeft problemen om de bal te vangen. Szostak is nu in balbezit. Szostak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Luchs heeft problemen om de bal te vangen. Luchs geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balcer de bal. Szostak rent richting de bal. Szostak schiet op doel. Matusiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Daar is Drewniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewniak speelt de bal door. Serediuc met een sublieme pass. Szostak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostak haalt uit met een fantastische trap. Matusiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavic United 29%, TesTeam 71%.
Slavic United - TesTeam 2:0

49e minuut.
Klungelig pakt Tymiński de bal. Luchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchs passt de bal met de wreef. Szostak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Luchs passt de bal in één keer door. Szostak heeft problemen om de bal te vangen. Banaszyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szostak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szostak kan niet meer verder spelen. Wanatowski komt het veld opgelopen. Dynda met een snel genomen vrije trap. Luchs rent richting de bal. Luchs geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Balcer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - TesTeam 3:0

58e minuut.
Starzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Serediuc speelt de bal door. Cekiel rent richting de bal. Wanatowski onderschept slim de pass. Wanatowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - TesTeam 4:0

63e minuut.
Borowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Trocki verovert de bal door een tackle van achteren. Trocki probeert naar een medespeler te passen. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski schiet op doel. Matusiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Dynda probeert naar een medespeler te passen. Luchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchs passt de bal met de wreef. Wanatowski heeft problemen om de bal te vangen. Wanatowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Borowiec de bal onder controle te krijgen. Luchs rent richting de bal. Luchs met een sublieme pass. Serediuc is nu in balbezit. Serediuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavic United 36%, TesTeam 64%.
Slavic United - TesTeam 4:0