Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krzoki CF Slavic United
Normal Tactiek 1
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 36.3
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Serediuc is nu in balbezit. Serediuc passt de bal in één keer door. Tarik is nu in balbezit. Tarik schiet op doel. Przyszlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Slavic United 0:1

5e minuut.
Serediuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Serediuc passt de bal in één keer door. Tarik is nu in balbezit. Tarik haalt uit met een fantastische trap. Śmiechowicz probeert de bal aan de voet te houden. Przyszlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Drewniak verovert de bal door een tackle van achteren. Drewniak met een sublieme pass. Tarik rent richting de bal. Tarik draait met de bal, schiet en ... Przyszlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Slavic United 0:2

11e minuut.
Drewniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewniak passt de bal in één keer door. Serediuc is nu in balbezit. Serediuc schiet op doel. Przyszlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Serediuc speelt de bal door. Drewniak is nu in balbezit. Drewniak probeert naar een medespeler te passen. Tarik rent richting de bal. Tarik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Drzymont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda met een sublieme pass. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Slavic United 0:3

21e minuut.
Ewiak geeft een hoge lob. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szuszkiewicz. Grabas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grabas kan niet meer verder spelen. Pestka komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Drzymont rent richting de bal. Russig onderschept slim de pass. Russig speelt de bal door. Tarik is nu in balbezit. Tarik haalt uit met een fantastische trap. Przyszlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Russig rent richting de bal. Russig geeft een lange en hoge pass. Krukowski is nu in balbezit. Tarik onderschept slim de pass. Tarik schiet op doel. Przyszlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Russig probeert naar een medespeler te passen. Drewniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewniak probeert naar een medespeler te passen. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doeltrap. Przyszlak met een harde bal richting middenveld. Serediuc kopt de bal weg. Tarik is nu in balbezit. Tarik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zamojski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drewniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serediuc rent richting de bal. Serediuc geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kaplita met de inworp. Serediuc met een sublieme pass. Tarik rent richting de bal. Tarik schiet op doel. Krukowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Drewniak met een snelle inworp. Serediuc is nu in balbezit. Serediuc passt de bal in één keer door. Tarik is nu in balbezit. Tarik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Slavic United 0:4

38e minuut.
Pestka verovert de bal door een tackle van achteren. Zamojski rent richting de bal. Zamojski geeft de bal voor. Tarik is nu in balbezit. Tarik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Przyszlak trapt de bal weg. Serediuc kopt de bal weg. Daar is Tarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Russig onderschept slim de pass. Russig speelt de bal door. Serediuc rent richting de bal. Serediuc passt de bal zonder na te denken. Przyszlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Slavic United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzoki CF 74%, Slavic United 26%.
Krzoki CF - Slavic United 0:5

46e minuut.
Drzymont is nu in balbezit. Dynda verovert de bal door een tackle van achteren. Dynda speelt de bal door. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik schiet op doel. Przyszlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Drewniak is nu in balbezit. Drewniak geeft de bal voor. Klungelig pakt Tarik de bal. Tarik draait met de bal, schiet en ... Przyszlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Slavic United 0:6

49e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Przyszlak niet meer kan verder spelen. Kuźniak komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Serediuc rent richting de bal. Serediuc passt de bal zonder na te denken. Drewniak probeert naar een medespeler te passen. Tarik rent richting de bal. Tarik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Serediuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Serediuc geeft een lange en hoge pass. Krukowski probeert naar een medespeler te passen. Tarik kan de bal niet met de borst controleren. Tarik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dynda verovert de bal door een tackle van achteren. Dynda met een sublieme pass. Serediuc geeft een lange en hoge pass. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Slavic United 0:7

78e minuut.
Tymiński met een snelle inworp. Drewniak is nu in balbezit. Drewniak geeft de bal voor. Tarik is nu in balbezit. Tarik schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doeltrap. Kuźniak trapt de bal weg. Serediuc kopt de bal weg. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Krukowski kopt de bal weg. Drewniak probeert de bal aan de voet te houden. Drewniak passt de bal met de wreef. Tarik rent richting de bal. Tarik schiet op doel. Kuźniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Slavic United 0:8

89e minuut.
Serediuc geeft een lange en hoge pass. Gowin met een sublieme pass. Śmiechowicz controleert de bal met de borst. Tarik rent richting de bal. Tarik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Slavic United 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzoki CF 72%, Slavic United 28%.
Krzoki CF - Slavic United 0:9