Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolorowe Misie Eldoran
Normal Tactiek Taktyka moja
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 45.3
zwak Schieten zeer goed
matig Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Doeltrap. Creasman komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Andrade geeft een lange en hoge pass. Peterszajn probeert de bal met de borst te controleren. Panucia is nu in balbezit. Panucia schiet op doel. Grądcki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mielcarz de bal. Ordódy rent richting de bal. Ordódy passt de bal met de wreef. Grygo is nu in balbezit. Grygo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Grygo speelt de bal door. Klungelig pakt Panucia de bal. Czysty is nu in balbezit. Grygo rent richting de bal. Grygo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Eldoran 0:1

10e minuut.
Guşiţă komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Stochino verovert de bal door een tackle van achteren. Stochino met een sublieme pass. Novak probeert naar een medespeler te passen. Panucia bereikt de bal nog maar net als eerste. Panucia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Eldoran 0:2

14e minuut.
Daar is Skrucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panucia rent richting de bal. Panucia passt de bal in één keer door. Grygo is nu in balbezit. Grygo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Andrade kopt de bal weg. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo passt de bal zonder na te denken. Panucia bereikt de bal nog maar net als eerste. Panucia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Panucia onderschept slim de pass. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo draait met de bal, schiet en ... Czysty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Eldoran 0:3

20e minuut.
Orduz probeert naar een medespeler te passen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade passt de bal zonder na te denken. Grygo is nu in balbezit. Grygo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Grądcki trapt de bal weg. Grygo kopt de bal weg. Panucia bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panucia rent richting de bal. Grygo is nu in balbezit. Panucia rent richting de bal. Panucia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ordódy met de inworp. Andrade geeft een lange en hoge pass. Panucia is nu in balbezit. Panucia schiet op doel. Grądcki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Eldoran 0:4

29e minuut.
Petrusewicz geeft een lange en hoge pass. Andrade speelt de bal door. Klungelig pakt Polewczyk de bal. Panucia rent richting de bal. Panucia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Eldoran 0:5

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Trung komt het veld opgelopen. Orduz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grygo is nu in balbezit. Grygo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Eldoran 0:6

32e minuut.
Petrusewicz rent richting de bal. Grygo verovert de bal door een tackle van achteren. Grygo met een sublieme pass. Minh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Trung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Orduz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orduz speelt de bal door. Grygo rent richting de bal. Minh Trung rent richting de bal. Minh Trung haalt uit met een fantastische trap. Grądcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Minh Trung schiet op doel. Peterszajn met een sublieme pass. Grygo kan de bal niet met de borst controleren. Minh Trung rent richting de bal. Minh Trung schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Andrade met een sublieme pass. Minh Trung is nu in balbezit. Minh Trung haalt uit met een fantastische trap. Grądcki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Polewczyk heeft problemen om de bal te vangen. Peterszajn is nu in balbezit. Minh Trung onderschept slim de pass. Minh Trung schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Eldoran 0:7

43e minuut.
Orduz is nu in balbezit. Orduz passt de bal in één keer door. Grygo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Minh Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Trung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Stochino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Minh Trung de bal. Grygo is nu in balbezit. Minh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Trung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grądcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andrade geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Minh Trung maakt een snoekduik en kopt de bal. Grądcki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Eldoran 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolorowe Misie 90%, Eldoran 10%.
Kolorowe Misie - Eldoran 0:8

46e minuut.
Inworp. Mokry komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ordódy passt de bal zonder na te denken. Stochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Stochino passt de bal in één keer door. Grygo heeft problemen om de bal te vangen. Grygo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Eldoran 0:9

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grądcki met een harde bal richting middenveld. Ordódy kopt de bal weg. Minh Trung rent richting de bal. Minh Trung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grądcki trapt de bal weg van het doel. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grądcki probeert naar een medespeler te passen. Grygo kopt de bal weg. Daar is Minh Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Trung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo speelt de bal door. Minh Trung rent richting de bal. Minh Trung schiet op doel. Grądcki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Eldoran 0:10

58e minuut.
Orduz speelt de bal door. Minh Trung rent richting de bal. Minh Trung passt de bal zonder na te denken. Grygo rent richting de bal. Grygo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Eldoran 0:11

59e minuut.
Grędkiewicz rent richting de bal. Minh Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Trung passt de bal in één keer door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Breś komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Stochino is nu in balbezit. Stochino passt de bal in één keer door. Minh Trung is nu in balbezit. Klungelig pakt Minh Trung de bal. Minh Trung haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Orduz met een sublieme pass. Pozowski onderschept slim de pass. Minh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Trung schiet op doel. Peterszajn probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Eldoran 0:12

69e minuut.
Orduz probeert naar een medespeler te passen. Stochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Stochino geeft een hoge lob. Minh Trung springt en kopt de bal. Grądcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Eldoran 0:13

72e minuut.
Czysty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Breś is nu in balbezit. Breś geeft een lange en hoge pass. Minh Trung rent richting de bal. Minh Trung haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Eldoran 0:14

76e minuut.
Stochino speelt de bal door. Orduz geeft een hoge lob. Skrucha heeft problemen om de bal te vangen. Minh Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Trung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Breś passt de bal met de wreef. Stochino is nu in balbezit. Stochino passt de bal zonder na te denken. Minh Trung is nu in balbezit. Minh Trung draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

81e minuut.
Petrusewicz geeft een hoge lob. Novak rent richting de bal. Novak geeft een hoge lob. Minh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Trung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - Eldoran 0:15

85e minuut.
Szmal rent richting de bal. Szmal passt de bal met de wreef. Orduz met een sublieme pass. Minh Trung rent richting de bal. Minh Trung draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Minh Trung is nu in balbezit. Breś rent richting de bal. Minh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Breś rent richting de bal. Breś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grądcki speelt de bal door. Stochino kopt de bal weg. Minh Trung rent richting de bal. Minh Trung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolorowe Misie 82%, Eldoran 18%.
Kolorowe Misie - Eldoran 0:15