Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Nysa FC Lokers
433 Tactiek 433
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 18.3
good Schieten weak
good Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Miszkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski verovert de bal door een tackle van achteren. Furman is nu in balbezit. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Camana speelt de bal door. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski geeft een hoge lob. Maćkowicz is nu in balbezit. Maćkowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Jastrzębski is nu in balbezit. Cioper rent richting de bal. Jastrzębski onderschept slim de pass. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wieliczko is nu in balbezit. Camana is nu in balbezit. Camana geeft een hoge lob. Jastrzębski is nu in balbezit. Jastrzębski haalt uit met een fantastische trap. Matyja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Druciak passt de bal in één keer door. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski probeert naar een medespeler te passen. Wdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - FC Lokers 0:1

34e minuut.
Bešenji neemt vlug de vrije trap. Furman kopt de bal weg. Camana geeft een hoge lob. Jastrzębski is nu in balbezit. Jastrzębski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Mostowski rent richting de bal. Camana onderschept slim de pass. Camana speelt de bal door. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polonia Nysa - FC Lokers 1:1

41e minuut.
Fros geeft een hoge lob. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski probeert naar een medespeler te passen. Wdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cioper onderschept slim de pass. Maćkowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cioper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cioper zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wdowski is nu in balbezit. Wdowski passt de bal in één keer door. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bešenji trapt de bal weg. Furman kopt de bal weg. Jastrzębski is nu in balbezit. Jastrzębski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Nysa 49%, FC Lokers 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia Nysa - FC Lokers 1:1

47e minuut.
Fros is nu in balbezit. Fros geeft de bal voor. Zamojda speelt de bal door. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - FC Lokers 2:1

48e minuut.
Jastrzębski verovert de bal door een tackle van achteren. Jastrzębski speelt de bal door. Grepl bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak is nu in balbezit. Druciak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Jastrzębski passt de bal met de wreef. Maćkowicz is nu in balbezit. Kupisz is nu in balbezit. Maćkowicz onderschept slim de pass. Maćkowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Mostowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camana bereikt de bal nog maar net als eerste. Camana passt de bal met de wreef. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Fros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski begaat een overtreding. Daszkowski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Maćkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maćkowicz probeert naar een medespeler te passen. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski schiet op doel. Matyja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - FC Lokers 3:1

81e minuut.
Miszkiel geeft de bal voor. Klungelig pakt Grepl de bal. Grepl probeert naar een medespeler te passen. Maćkowicz rent richting de bal. Maćkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zamojda onderschept slim de pass. Zamojda speelt de bal door. Maćkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zamojda geeft de bal voor. Miszkiel heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - FC Lokers 4:1

87e minuut.
Camana onderschept slim de pass. Camana probeert naar een medespeler te passen. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski draait met de bal, schiet en ... Cioper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - FC Lokers 5:1

89e minuut.
Druciak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maćkowicz is nu in balbezit. Maćkowicz speelt de bal door. Jastrzębski is nu in balbezit. Jastrzębski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - FC Lokers 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Nysa 28%, FC Lokers 72%.
Polonia Nysa - FC Lokers 6:1