Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Red Dragons Wronki kibicbarcelony
Normal Tactiek zw1
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 41.2
weak Schieten solid
weak Passen very good
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Szalewicz passt de bal in één keer door. Prodan heeft problemen om de bal te vangen. Prodan passt de bal in één keer door. Caspers rent richting de bal. Caspers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Wydro de bal. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Sarna rent richting de bal. Bartos onderschept slim de pass. Bartos speelt de bal door. Caspers rent richting de bal. Caspers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Igoa passt de bal zonder na te denken. Caspers is nu in balbezit. Caspers passt de bal zonder na te denken. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Wydro geeft een hoge lob. Inworp. Prodan met een snelle inworp. Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Buzdugan passt de bal met de wreef. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz passt de bal met de wreef. Caspers rent richting de bal. Caspers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Żytomirski de bal. Igoa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żytomirski. Żytomirski krijgt een gele kaart. Igoa raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lubański neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Zając is nu in balbezit. Zając geeft een hoge lob. Drzewosz kan de bal niet met de borst controleren. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sarna rent richting de bal. Bartos onderschept slim de pass. Bartos met een sublieme pass. Caspers rent richting de bal. Caspers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Żytomirski de bal onder controle te krijgen. Igoa is nu in balbezit. Pestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Igoa verovert de bal door een tackle van achteren. Igoa draait met de bal, schiet en ... Serjanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Żytomirski geeft een hoge lob. Savintsev rent richting de bal. Caspers verovert de bal door een tackle van achteren. Caspers geeft de bal voor. Szalewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pestka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartos heeft problemen om de bal te vangen. Bartos geeft de bal voor. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Red Dragons Wronki - kibicbarcelony 0:1

36e minuut.
Montealegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz passt de bal zonder na te denken. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Red Dragons Wronki - kibicbarcelony 0:2

39e minuut.
Olkowski kopt de bal weg. Daar is Lubański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartos geeft een lange en hoge pass. Caspers rent richting de bal. Caspers schiet op doel. Cichacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Doeltrap. Olkowski met een harde bal richting middenveld. Caspers is nu in balbezit. Caspers haalt uit met een fantastische trap. Cichacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Red Dragons Wronki - kibicbarcelony 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Red Dragons Wronki 63%, kibicbarcelony 37%.
Ks Red Dragons Wronki - kibicbarcelony 0:3

46e minuut.
Bastijns probeert naar een medespeler te passen. Prodan rent richting de bal. Prodan speelt de bal door. Caspers heeft problemen om de bal te vangen. Caspers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bartos rent richting de bal. Prodan is nu in balbezit. Prodan geeft de bal voor. Caspers heeft problemen om de bal te vangen. Caspers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Maffini kopt de bal weg. Bartos is nu in balbezit. Bartos speelt de bal door. Caspers is nu in balbezit. Caspers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Bartos de bal. Lubański is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bastijns. Bastijns krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Caspers rent richting de bal. Bartos is nu in balbezit. Bartos passt de bal met de wreef. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers draait met de bal, schiet en ... Cichacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caspers is nu in balbezit. Caspers haalt uit met een fantastische trap. Cichacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caspers is nu in balbezit. Caspers schiet op doel. Cichacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bartos onderschept slim de pass. Bartos geeft een lange en hoge pass. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz geeft een hoge lob. Caspers maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Red Dragons Wronki - kibicbarcelony 0:4

63e minuut.
Pestka passt de bal zonder na te denken. Daar is Wydro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz schiet op doel. Cichacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Red Dragons Wronki - kibicbarcelony 0:5

65e minuut.
Zając passt de bal zonder na te denken. Olkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkowski probeert naar een medespeler te passen. Caspers rent richting de bal. Caspers haalt uit met een fantastische trap. Cichacki bokst de bal weg. Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Prodan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szalewicz geeft een lange en hoge pass. Drzewosz probeert de bal met de borst te controleren. Caspers rent richting de bal. Caspers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Inworp. Savintsev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sarna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cichacki probeert naar een medespeler te passen. Bastijns kopt de bal weg. Caspers rent richting de bal. Caspers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cichacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Tontu passt de bal in één keer door. Montealegre is nu in balbezit. Prodan geeft de bal voor. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cichacki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Red Dragons Wronki 77%, kibicbarcelony 23%.
Ks Red Dragons Wronki - kibicbarcelony 0:5