Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siejoki76 KUBUSIA
442 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sfeclă is nu in balbezit. Bielczuk speelt de bal door. Skowron rent richting de bal. Sfeclă rent richting de bal. Sfeclă schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Olchawa rent richting de bal. Czysty rent richting de bal. Olchawa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Czysty roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Czysty kan niet meer verder spelen. Bafia komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Olchawa passt de bal met de wreef. Wirtek rent richting de bal. Bafia begaat een overtreding. Bafia krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Fagas is nu in balbezit. Skowron verovert de bal door een tackle van achteren. Skowron speelt de bal door. Sfeclă is nu in balbezit. Sfeclă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Skrzat rent richting de bal. Bunikowski onderschept slim de pass. Maszkiewicz onderschept slim de pass. Maszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Citko verovert de bal door een tackle van achteren. Skałuba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kołomański speelt de bal door. Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagas is nu in balbezit. Fagas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Skowron de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Panczak de bal. Sfeclă is nu in balbezit. Sfeclă passt de bal in één keer door. Skowron rent richting de bal. Skowron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowron is nu in balbezit. Skowron met een sublieme pass. Sfeclă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfeclă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Uchyła geeft een hoge lob. Sfeclă met een sublieme pass. Fagas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sfeclă is nu in balbezit. Sfeclă schiet op doel. Tomecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Daar is Foszmańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wirtek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ziep komt het veld opgelopen. Klungelig pakt Skowron de bal. Bafia is nu in balbezit. Olchawa begaat een overtreding. Olchawa krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Pawlak met een snelle inworp. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło passt de bal zonder na te denken. Sfeclă is nu in balbezit. Sfeclă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - KUBUSIA 1:0

44e minuut.
Inworp. Panczak met een snelle inworp. Kołomański rent richting de bal. Sfeclă onderschept slim de pass. Sfeclă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - KUBUSIA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siejoki76 40%, KUBUSIA 60%.
Siejoki76 - KUBUSIA 2:0

46e minuut.
Skowron verovert de bal door een tackle van achteren. Kołomański rent richting de bal. Skowron verovert de bal door een tackle van achteren. Skowron schiet op doel. Fagas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - KUBUSIA 3:0

48e minuut.
Skowron verovert de bal door een tackle van achteren. Skowron met een sublieme pass. Sfeclă rent richting de bal. Sfeclă haalt uit met een fantastische trap. Tomecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - KUBUSIA 4:0

51e minuut.
Bunikowski rent richting de bal. Skrzat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bunikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bunikowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sfeclă rent richting de bal. Sfeclă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - KUBUSIA 5:0

57e minuut.
Maszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bielczuk rent richting de bal. Bielczuk passt de bal zonder na te denken. Sfeclă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfeclă geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - KUBUSIA 6:0

66e minuut.
Kołomański speelt de bal door. Jelec rent richting de bal. Jelec passt de bal met de wreef. Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielczuk geeft de bal voor. Tomecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bafia onderschept slim de pass. Bafia probeert naar een medespeler te passen. Sfeclă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfeclă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Roszko met een sublieme pass. Jelec geeft een hoge lob. Skowron is nu in balbezit. Bielczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielczuk geeft een hoge lob. Tomecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panczak met een snelle inworp. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzat verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzat geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siejoki76 35%, KUBUSIA 65%.
Siejoki76 - KUBUSIA 6:0