Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wroobies KS Lotnik 1997 Poznań
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 40
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Macho probeert naar een medespeler te passen. Ángel rent richting de bal. Ángel passt de bal met de wreef. Boros rent richting de bal. Boros schiet op doel. Podleski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Presley geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boros springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Podleski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ángel rent richting de bal. Ángel draait met de bal, schiet en ... Podleski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroobies - KS Lotnik 1997 Poznań 0:1

5e minuut.
Wypych probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laskowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michałowski met een sublieme pass. Boros is nu in balbezit. Boros draait met de bal, schiet en ... Podleski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroobies - KS Lotnik 1997 Poznań 0:2

15e minuut.
Macho geeft een hoge lob. Łatka rent richting de bal. Ángel onderschept slim de pass. Ángel haalt uit met een fantastische trap. Podleski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroobies - KS Lotnik 1997 Poznań 0:3

16e minuut.
Ángel probeert naar een medespeler te passen. Boros is nu in balbezit. Boros heeft problemen om de bal te vangen. Boros draait met de bal, schiet en ... Podleski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroobies - KS Lotnik 1997 Poznań 0:4

19e minuut.
Sykta met een sublieme pass. Trerecki heeft problemen om de bal te vangen. Hopson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hopson krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros verovert de bal door een tackle van achteren. Boros geeft een lange en hoge pass. Ángel maakt een snoekduik en kopt de bal. Łatka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Podleski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Michoń rent richting de bal. Michoń geeft een hoge lob. Oehlers kopt de bal weg. Daar is Ángel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ángel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Michałowski passt de bal met de wreef. Macho is nu in balbezit. Macho speelt de bal door. Daar is Boros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boros draait met de bal, schiet en ... Podleski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ángel onderschept slim de pass. Ángel probeert naar een medespeler te passen. Boros is nu in balbezit. Boros haalt uit met een fantastische trap. Michoń probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rugberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugberg geeft een lange en hoge pass. Daar is Kociński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ángel is nu in balbezit. Ángel schiet op doel. Podleski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroobies - KS Lotnik 1997 Poznań 0:5

43e minuut.
Sykta passt de bal in één keer door. Trerecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Michałowski krijgt een gele kaart. Trerecki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Trerecki kan niet meer verder spelen. Kotuniak komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Michoń rent richting de bal. Boros verovert de bal door een tackle van achteren. Boros kan de bal niet met de borst controleren. Boros draait met de bal, schiet en ... Podleski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroobies - KS Lotnik 1997 Poznań 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wroobies 67%, KS Lotnik 1997 Poznań 33%.
Wroobies - KS Lotnik 1997 Poznań 0:6

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ángel geeft de bal voor. Boros is nu in balbezit. Boros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wroobies - KS Lotnik 1997 Poznań 0:7

55e minuut.
Boros probeert de bal met de borst te controleren. Rozkoszny maakt een afschuwelijke overtreding. Boros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Presley zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boros kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Podleski trapt de bal weg. Michałowski kopt de bal weg. Ángel probeert de bal aan de voet te houden. Ángel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Łatka geeft de bal voor. Presley rent richting de bal. Presley speelt de bal door. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kociński geeft de bal voor. Macho bereikt de bal nog maar net als eerste. Macho passt de bal met de wreef. Ángel is nu in balbezit. Ángel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ángel verovert de bal door een tackle van achteren. Ángel speelt de bal door. Boros rent richting de bal. Boros draait met de bal, schiet en ... Podleski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroobies - KS Lotnik 1997 Poznań 0:8

64e minuut.
Díaz Galán met een snelle inworp. Presley probeert de bal met de borst te controleren. Presley geeft een hoge lob. Ángel is nu in balbezit. Ángel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Wypych is nu in balbezit. Macho onderschept slim de pass. Macho met een sublieme pass. Ángel rent richting de bal. Ángel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałowski onderschept slim de pass. Michałowski passt de bal zonder na te denken. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mena geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wypych met een snelle inworp. Sykta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Michałowski kopt de bal weg. Łatka probeert de bal aan de voet te houden. Boros rent richting de bal. Boros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroobies - KS Lotnik 1997 Poznań 0:9

83e minuut.
Michałowski met een sublieme pass. Macho geeft de bal voor. Presley geeft een lange en hoge pass. Ángel rent richting de bal. Ángel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Presley geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Michałowski rent richting de bal. Michałowski geeft een lange en hoge pass. Ángel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Macho onderschept slim de pass. Macho probeert naar een medespeler te passen. Ángel is nu in balbezit. Ángel schiet op doel. Podleski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroobies - KS Lotnik 1997 Poznań 0:10

89e minuut.
Boros rent richting de bal. Michałowski geeft een hoge lob. Daar is Kociński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ángel rent richting de bal. Ángel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wroobies 79%, KS Lotnik 1997 Poznań 21%.
Wroobies - KS Lotnik 1997 Poznań 0:10