Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legiaremik FcWolfs
remik Tactiek 433
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 22.5
redelijk Schieten zwak
goed Passen zwak
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Daar is Bradarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradarić draait met de bal, schiet en ... Koczar probeert de bal aan de voet te houden. Kazalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Del Toro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacio onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Luliński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Del Toro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brzoza zal de hoekschop nemen. Sigurpállsson rent richting de bal. Sigurpállsson geeft de bal voor. Del Toro rent richting de bal. Del Toro haalt uit met een fantastische trap. Kazalski bokst de bal weg. Klungelig pakt Bradarić de bal. Bradarić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - FcWolfs 1:0

18e minuut.
Brzoza heeft problemen om de bal te vangen. Kubiak verovert de bal door een tackle van achteren. Kubiak geeft de bal voor. Bradarić rent richting de bal. Bradarić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto speelt de bal door. Kocsis rent richting de bal. Kocsis geeft een hoge lob. Luliński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Bradarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymanowski probeert naar een medespeler te passen. Bradarić rent richting de bal. Bradarić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - FcWolfs 2:0

26e minuut.
Daar is Kocsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocsis geeft een lange en hoge pass. Augustyniak heeft problemen om de bal te vangen. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tyrka is nu in balbezit. Tyrka passt de bal met de wreef. Chorąży rent richting de bal. Chorąży haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Palacio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luliński met de inworp. Kocsis is nu in balbezit. Kocsis geeft de bal voor. Kazalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Del Toro heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - FcWolfs 3:0

45e minuut.
Garyga rent richting de bal. Bradarić onderschept slim de pass. Koczar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bradarić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bradarić neemt zijn aanloop. Kazalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bradarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradarić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - FcWolfs 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legiaremik 29%, FcWolfs 71%.
legiaremik - FcWolfs 4:0

54e minuut.
Garyga probeert naar een medespeler te passen. Łomiński probeert naar een medespeler te passen. Prinanto speelt de bal door. Bradarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradarić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - FcWolfs 5:0

58e minuut.
Kubiak verovert de bal door een tackle van achteren. Kubiak geeft een hoge lob. Palacio kan de bal niet met de borst controleren. Del Toro is nu in balbezit. Del Toro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Prinanto met een sublieme pass. Kubiak rent richting de bal. Kubiak geeft een hoge lob. Del Toro probeert de bal met de borst te controleren. Del Toro haalt uit met een fantastische trap. Kazalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Kazalski trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kurniawka de bal. Silva speelt de bal door. Daar is Bradarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradarić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Del Toro de bal. Kocsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro rent richting de bal. Del Toro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Palacio de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Prinanto kopt de bal weg. Kocsis met een sublieme pass. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro draait met de bal, schiet en ... Palacio probeert de bal aan de voet te houden. Kazalski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Brzoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak geeft een hoge lob. Luliński met een sublieme pass. Del Toro rent richting de bal. Del Toro draait met de bal, schiet en ... Kazalski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - FcWolfs 6:0

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsis probeert naar een medespeler te passen. Luliński geeft de bal voor. Kazalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradarić onderschept slim de pass. Bradarić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - FcWolfs 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legiaremik 27%, FcWolfs 73%.
legiaremik - FcWolfs 7:0