Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polanowive Krakow Maks Chrobry Głogów
Attack Tactiek 433
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Kieliński passt de bal zonder na te denken. Tosik is nu in balbezit. Wilczycki rent richting de bal. Tosik onderschept slim de pass. Tosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polanowive Krakow - Maks Chrobry Głogów 0:1

15e minuut.
Olszański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grudziński probeert naar een medespeler te passen. Harasimczuk is nu in balbezit. Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wilczycki geeft een lange en hoge pass. Żytomirski heeft problemen om de bal te vangen. Brózda is nu in balbezit. Brózda draait met de bal, schiet en ... Chudzikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polanowive Krakow - Maks Chrobry Głogów 1:1

25e minuut.
Bronner speelt de bal door. Tosik is nu in balbezit. Raczek verovert de bal door een tackle van achteren. Raczek haalt uit met een fantastische trap. Chudzikowski bokst de bal weg. Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda draait met de bal, schiet en ... Chudzikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polanowive Krakow - Maks Chrobry Głogów 2:1

33e minuut.
Raczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kulczyński zijn tegenspeler op de grond. Raczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wilczycki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Żytomirski kopt de bal weg. Chudzikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brózda is nu in balbezit. Brózda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polanowive Krakow - Maks Chrobry Głogów 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polanowive Krakow 47%, Maks Chrobry Głogów 53%.
Polanowive Krakow - Maks Chrobry Głogów 3:1

63e minuut.
Wajrak geeft een lange en hoge pass. Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak met een sublieme pass. Tosik heeft problemen om de bal te vangen. Tosik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Harasimczuk is nu in balbezit. Harasimczuk passt de bal met de wreef. Mołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda onderschept slim de pass. Brózda met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dzierżyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rudak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tosik rent richting de bal. Tosik passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wajrak passt de bal in één keer door. Harasimczuk is nu in balbezit. Harasimczuk passt de bal zonder na te denken. Raczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Grudziński speelt de bal door. Daar is Wilczycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczycki speelt de bal door. Raczek is nu in balbezit. Raczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polanowive Krakow - Maks Chrobry Głogów 4:1

78e minuut.
Mołda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliński passt de bal in één keer door. Bronner rent richting de bal. Bronner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doeltrap. Dzierżyński trapt de bal weg van het doel. Koźlarz probeert naar een medespeler te passen. Tosik is nu in balbezit. Tosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polanowive Krakow - Maks Chrobry Głogów 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polanowive Krakow 41%, Maks Chrobry Głogów 59%.
Polanowive Krakow - Maks Chrobry Głogów 4:2