Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błękitni Kalinowiec qshaA
352_kikokar Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 19.3
very good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Wawreńczuk met een sublieme pass. Konik geeft de bal voor. Daar is Pauka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anemodouras rent richting de bal. Anemodouras schiet op doel. Terlecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - qshaA 1:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azalmaz met de inworp. Kubelec rent richting de bal. Anemodouras onderschept slim de pass. Anemodouras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - qshaA 2:0

10e minuut.
Konik speelt de bal door. Mitrana speelt de bal door. Anemodouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Anemodouras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Kiščík rent richting de bal. Kiščík speelt de bal door. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Siudziński de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Konik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mirumyan kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Feig geeft de bal voor. Mitrana met een sublieme pass. Anemodouras rent richting de bal. Anemodouras haalt uit met een fantastische trap. Terlecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Blaukopp heeft problemen om de bal te vangen. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana met een sublieme pass. Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - qshaA 3:0

35e minuut.
Pauka geeft een hoge lob. Azalmaz kopt de bal weg. Anemodouras is nu in balbezit. Anemodouras draait met de bal, schiet en ... Terlecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - qshaA 4:0

37e minuut.
Mitrana rent richting de bal. Mitrana geeft een lange en hoge pass. Azalmaz rent richting de bal. Anemodouras rent richting de bal. Anemodouras draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - qshaA 5:0

41e minuut.
Daar is Wawreńczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana passt de bal zonder na te denken. Anemodouras is nu in balbezit. Anemodouras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - qshaA 6:0

43e minuut.
Blaukopp onderschept slim de pass. Blaukopp geeft een lange en hoge pass. Daar is Zajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anemodouras rent richting de bal. Anemodouras geeft een hoge lob. Terlecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siudziński heeft problemen om de bal te vangen. Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - qshaA 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Kalinowiec 26%, qshaA 74%.
Błękitni Kalinowiec - qshaA 7:0

47e minuut.
Zajda is nu in balbezit. Azalmaz onderschept slim de pass. Azalmaz speelt de bal door. Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Polczyk geeft de bal voor. Feig bereikt de bal nog maar net als eerste. Feig geeft de bal voor. Anemodouras rent richting de bal. Anemodouras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Terlecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Konik bereikt de bal nog maar net als eerste. Konik probeert naar een medespeler te passen. Anemodouras rent richting de bal. Anemodouras schiet op doel. Terlecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - qshaA 8:0

63e minuut.
Wawreńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawreńczuk passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konik met een snelle inworp. Mitrana geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Pauka rent richting de bal. Pauka geeft een hoge lob. Azalmaz kopt de bal weg. Anemodouras rent richting de bal. Anemodouras schiet op doel. Terlecki bokst de bal weg. Mirumyan rent richting de bal. Mirumyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - qshaA 9:0

71e minuut.
Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana onderschept slim de pass. Mitrana speelt de bal door. Anemodouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Anemodouras draait met de bal, schiet en ... Terlecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Wawreńczuk met de inworp. Życiński controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konik. Konik krijgt een gele kaart. Życiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wawreńczuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Mitrana onderschept slim de pass. Mitrana passt de bal met de wreef. Daar is Mirumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - qshaA 10:0

82e minuut.
Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana passt de bal met de wreef. Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap. Siudziński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - qshaA 11:0

89e minuut.
Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana passt de bal in één keer door. Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap. Terlecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - qshaA 12:0

89e minuut.
Witczak speelt de bal door. Łeptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Anemodouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Anemodouras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Kalinowiec 19%, qshaA 81%.
Błękitni Kalinowiec - qshaA 12:0