Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-07 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0052
  • Stadion: VVVV Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12844
VVVV Kujawia Włocławek
2 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 37.8
good Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Oláh trapt de bal weg. Dziełakowski kopt de bal weg. Wilczak is nu in balbezit. Šutić rent richting de bal. Šutić geeft een hoge lob. Oláh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VVVV - Kujawia Włocławek 1:0

8e minuut.
Inotlewski geeft de bal voor. Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šutić onderschept slim de pass. Wilczak rent richting de bal. Wilczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Daar is Cazacioc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wilczak de bal. Wilczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Šutić heeft problemen om de bal te vangen. Mordal met een sublieme pass. Cazacioc rent richting de bal. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Danielczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielczyk geeft de bal voor. Wilczak kopt de bal weg. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Oláh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVVV 41%, Kujawia Włocławek 59%.
VVVV - Kujawia Włocławek 1:0

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Oláh niet meer kan verder spelen. Drzewoszewski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Iliopoulos passt de bal in één keer door. Dziełakowski is nu in balbezit. Dziełakowski passt de bal in één keer door. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Świderski rent richting de bal. Kryszak onderschept slim de pass. Dziełakowski probeert naar een medespeler te passen. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak passt de bal met de wreef. Grelecki heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VVVV - Kujawia Włocławek 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVVV 30%, Kujawia Włocławek 70%.
VVVV - Kujawia Włocławek 2:0