Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Homokomando BAFANA BAFANA
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 25.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Grzybowski geeft een hoge lob. Janowicz probeert naar een medespeler te passen. Papierz is nu in balbezit. Papierz geeft een lange en hoge pass. Wolanik heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pustelnik rent richting de bal. Pustelnik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Niemczyk de bal. Niemczyk haalt uit met een fantastische trap. Janiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Homokomando - BAFANA BAFANA 1:0

19e minuut.
Pszczołowski rent richting de bal. Chytroń begaat een overtreding. Pszczołowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Janowicz met een snel genomen vrije trap. Papierz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Homokomando - BAFANA BAFANA 1:1

21e minuut.
Marudzewicz is nu in balbezit. Papierz verovert de bal door een tackle van achteren. Kotorowski rent richting de bal. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Homokomando - BAFANA BAFANA 1:2

36e minuut.
Posłuszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Papierz onderschept slim de pass. Marudzewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papierz raakt geblesseerd tijdens het duel. Tanaś met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homokomando 54%, BAFANA BAFANA 46%.
Homokomando - BAFANA BAFANA 1:2

72e minuut.
Nierychlewski passt de bal in één keer door. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski speelt de bal door. Niemczyk is nu in balbezit. Niemczyk haalt uit met een fantastische trap. Janiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Polczyk trapt de bal weg. Inworp. Grzybowski met een snelle inworp. Kotorowski geeft de bal voor. Raj kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Wolanik met een harde bal richting middenveld. Kotorowski kopt de bal weg. Papierz is nu in balbezit. Papierz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Homokomando - BAFANA BAFANA 1:3

79e minuut.
Papierz rent richting de bal. Papierz passt de bal met de wreef. Kotorowski probeert naar een medespeler te passen. Pszczołowski heeft problemen om de bal te vangen. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Homokomando - BAFANA BAFANA 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homokomando 56%, BAFANA BAFANA 44%.
Homokomando - BAFANA BAFANA 1:4