Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POLONIA ŁAZISKA Dobry Wynik Darlowo
Normal Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
51 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 17.2
good Schieten poor
excellent Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Akgün geeft de bal voor. Yıldız probeert de bal met de borst te controleren. Yıldız probeert naar een medespeler te passen. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Doeltrap. Sępek trapt de bal weg van het doel. Akgün kopt de bal weg. Klungelig pakt Molteberg de bal. Molteberg schiet op doel. Kubot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Dobry Wynik Darlowo 1:0

5e minuut.
Akgün met een sublieme pass. Molteberg is nu in balbezit. Sępek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Molteberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Molteberg neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Molteberg draait met de bal, schiet en ... Mokrzycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laurey neemt de hoekschop. Molteberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Dobry Wynik Darlowo 2:0

9e minuut.
Molteberg passt de bal in één keer door. Laurey bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurey met een sublieme pass. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo draait met de bal, schiet en ... Kubot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Rodríguez de Moya met de inworp. Akgün met een sublieme pass. Carmelo is nu in balbezit. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kubot trapt de bal weg. Mętel kopt de bal weg. Klungelig pakt Molteberg de bal. Molteberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Daar is Yıldız, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ława rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akgün. Akgün krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Yıldız rent richting de bal. Yıldız probeert naar een medespeler te passen. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Podbipięta met een sublieme pass. Grecea is nu in balbezit. Grecea geeft een hoge lob. Molteberg rent richting de bal. Molteberg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kubot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Grecea onderschept slim de pass. Grecea geeft een hoge lob. Mętel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Molteberg rent richting de bal. Molteberg haalt uit met een fantastische trap. Kubot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Yıldız met een sublieme pass. Molteberg heeft problemen om de bal te vangen. Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Animucki onderschept slim de pass. Animucki speelt de bal door. Laurey is nu in balbezit. Laurey geeft een lange en hoge pass. Molteberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mętel passt de bal met de wreef. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki is nu in balbezit. Molteberg onderschept slim de pass. Molteberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mętel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dudás komt het veld opgelopen. Kubot trapt de bal weg van het doel. Dudás met een sublieme pass. Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Molteberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molteberg schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Dobry Wynik Darlowo 3:0

34e minuut.
Dudás verovert de bal door een tackle van achteren. Dudás met een sublieme pass. Laurey rent richting de bal. Laurey geeft een hoge lob. Molteberg krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Animucki met een sublieme pass. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo passt de bal in één keer door. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Dobry Wynik Darlowo 4:0

35e minuut.
Nazaruk heeft problemen om de bal te vangen. Laurey bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurey passt de bal met de wreef. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Grecea geeft de bal voor. Laurey is nu in balbezit. Laurey geeft een hoge lob. Molteberg springt en kopt de bal. Klungelig pakt Mokrzycki de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yıldız geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Molteberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Laurey rent richting de bal. Laurey geeft een lange en hoge pass. Mokrzycki heeft problemen om de bal te vangen. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLONIA ŁAZISKA 21%, Dobry Wynik Darlowo 79%.
POLONIA ŁAZISKA - Dobry Wynik Darlowo 4:0

48e minuut.
Doeltrap. Kubot trapt de bal weg. Dudás kopt de bal weg. Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Podbipięta rent richting de bal. Podbipięta geeft de bal voor. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo haalt uit met een fantastische trap. Kubot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Dobry Wynik Darlowo 5:0

50e minuut.
Sępek rent richting de bal. Sępek passt de bal met de wreef. Spurna rent richting de bal. Molteberg verovert de bal door een tackle van achteren. Molteberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kubot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Yıldız geeft een lange en hoge pass. Spurna probeert de bal aan de voet te houden. Molteberg rent richting de bal. Molteberg haalt uit met een fantastische trap. Kubot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Podbipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podbipięta raakt geblesseerd tijdens het duel. Podbipięta met een snel genomen vrije trap. Daar is Molteberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molteberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kubot trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laurey met de inworp. Dudás bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudás geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Dobry Wynik Darlowo 6:0

67e minuut.
Yıldız speelt de bal door. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo passt de bal zonder na te denken. Daar is Molteberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molteberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Laurey rent richting de bal. Laurey passt de bal in één keer door. Carmelo rent richting de bal. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg schiet op doel. Paal!

69e minuut.
Kubot probeert naar een medespeler te passen. Krawczyński kopt de bal weg. Molteberg controleert de bal met de borst. Molteberg haalt uit met een fantastische trap. Kubot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Dobry Wynik Darlowo 7:0

73e minuut.
Akgün onderschept slim de pass. Akgün passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Molteberg de bal. Molteberg draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sępek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yıldız zal de hoekschop nemen. Kubot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Molteberg springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Dobry Wynik Darlowo 8:0

77e minuut.
Yıldız probeert naar een medespeler te passen. Carmelo heeft problemen om de bal te vangen. Molteberg rent richting de bal. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo draait met de bal, schiet en ... Kubot bokst de bal weg. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Dobry Wynik Darlowo 9:0

78e minuut.
Daar is Nazaruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmelo onderschept slim de pass. Carmelo met een sublieme pass. Laurey bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurey geeft de bal voor. Kubot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Dobry Wynik Darlowo 10:0

81e minuut.
Laurey kopt de bal weg. Carmelo rent richting de bal. Carmelo probeert naar een medespeler te passen. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rodríguez de Moya probeert naar een medespeler te passen. Akgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Akgün passt de bal zonder na te denken. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Sępek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mysiak komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Dudás kopt de bal weg. Laurey rent richting de bal. Laurey geeft een hoge lob. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Dobry Wynik Darlowo 11:0

90e minuut.
Laurey bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurey passt de bal in één keer door. Carmelo met een sublieme pass. Molteberg heeft problemen om de bal te vangen. Molteberg draait met de bal, schiet en ... Kubot bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLONIA ŁAZISKA 15%, Dobry Wynik Darlowo 85%.
POLONIA ŁAZISKA - Dobry Wynik Darlowo 11:0