Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackburn Południe HUMBLERS
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Guga is nu in balbezit. Piosik is nu in balbezit. Guga is nu in balbezit. Guga schiet op doel. Stopka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Modzelewski is nu in balbezit. Modzelewski geeft een lange en hoge pass. Wiśnicki heeft problemen om de bal te vangen. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn Południe - HUMBLERS 0:1

9e minuut.
Piosik is nu in balbezit. Guga is nu in balbezit. Żuchowski onderschept slim de pass. Piosik onderschept slim de pass. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Wojdyga is nu in balbezit. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga passt de bal in één keer door. Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Inworp. Wojdyga met een snelle inworp. Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga onderschept slim de pass. Guga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Balcewicz de bal. Guga rent richting de bal. Guga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn Południe - HUMBLERS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackburn Południe 81%, HUMBLERS 19%.
Blackburn Południe - HUMBLERS 0:2

49e minuut.
Balcewicz heeft problemen om de bal te vangen. Guga rent richting de bal. Guga passt de bal zonder na te denken. Brzoza rent richting de bal. Brzoza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pieniążek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stępień zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majkowski heeft problemen om de bal te vangen. Majkowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Materzok trapt de bal weg van het doel. Piosik is nu in balbezit. Guga rent richting de bal. Guga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Majkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lijewski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kiciński probeert naar een medespeler te passen. Łuczka rent richting de bal. Łuczka passt de bal zonder na te denken. Lijewski rent richting de bal. Lijewski schiet op doel. Paal!

83e minuut.
Guga passt de bal in één keer door. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik passt de bal in één keer door. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn Południe - HUMBLERS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackburn Południe 61%, HUMBLERS 39%.
Blackburn Południe - HUMBLERS 0:3